На Дніпропетровщині у сіні знайшли труп чоловіка

За вбивство односельця поліцейські затримали 40-річного мешканця Юріївського району. Щоб приховати злочин, зловмисник сховав тіло вбитого товариша у сіні.

Про це повідомили у поліції Дніпропетровської області.

2 березня близько 16:50 до поліцейського офіцера Юріївської територіальної громади надійшла інформація про те, що до хліва на території приватного домоволодіння виявлено тіло чоловіка без ознак життя. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Павлоградського райвідділу поліції.

Було встановлено, що смерть чоловіка настала внаслідок ножового поранення у шию. У ході слідчих заходів поліцейські встановили та опитали осіб, з якими спілкувався потерпілий. Внаслідок цього було встановлено, що до злочину причетний 40-річний місцевий житель. Під час спілкування чоловік плутався у показах і намагався ввести в оману правоохоронців. Зрештою, з’ясувалося, що 28 лютого між чоловіками виникла сварка, яка переросла у бійку. Зловмисник схопив ножа і завдав потерпілому поранення в шию. Від одержаних травм чоловік помер на місці. Щоб приховати сліди злочину, зловмисник сховав тіло у сіні.

Правоохоронці затримали фігуранта у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу. З місця події вилучено зброю злочину – кухонний ніж.

3 березня слідчі Павлоградського відділу поліції за погодженням із окружною прокуратурою повідомили затриманого про підозру у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин – до 15 років ув’язнення. Продовжується досудове розслідування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *