Акторка Єва Грін висловила потужну підтримку українцям

Зірка фільму “Казино “Рояль” Єва Грін закликала увесь світ не забувати про те, що в Україні триває повномасштабна війна.

Французька акторка виступила з промовою для платформи UNITED24, у якій підтримала українців у їхній боротьбі з ворогом. Грін зізналася, що за рік російського вторгнення побоювалася, що мирне життя відволіче світ від війни, однак те, як українці виборюють свою свободу не може залишатися непоміченим.

“Минув рік з вторгнення росії до України. І, не зважаючи на хоробрість і стійкість українського народу, сьогодні рано вранці я прокинулася  зі страхом, що світ втратить інтерес до війни, адже вона так далеко від нас. Кулі не влучають в наших матерів, батьків, братів та сестер. Бомби не падають на наші будинки. Але потім я згадала, як світ простягнув руку українському народу і підтримав його боротьбу за демократію та свободу. Тому що це відгукується в кожному з нас. Глибоко в середині ми знаємо, що ми  єдині – нація людей. Тому ми будемо щодня молитися за вас, за наших українських братів, сестер, матерів та батьків. Ми посилаємо вам нашу любов. Слава Україні”, – сказала у своїй потужній промові Грін.

Зазначимо, що від початку повномасштабної війни акторка стала на сторону України. Грін активно ділиться правдою про злочини росії та закликає світ зупинити Путіна.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *