Фронтмен Metallica Джеймс Хетфілд зніметься у вестерні

Джеймс Хетфілд з рок-гурту Metallica збирається зіграти у новому вестерні-трилері разом з актором “Гри престолів” Пітером Дінклейджем. Фронтмен Металліки вже пробував себе в акторстві й зіграв офіцера Боба Хейворда в драмі Netflix про Теда Банді “Звабливий, поганий, злий”, а також озвучував персонажів у фільмах “Дейв Варвар” і “Академія Skylanders”.

Тепер підтверджено, що Хетфілд з’явиться в “The Thicket” – новій екранізації однойменної книги Джо Р. Ленсдейла. У стрічці також зніметься Джульєтт Льюїс, Пітер Дінклейдж та Софія Лілліс.

Роль співака ще не оголошена, але історія розповість про викрадення дівчини вбивцею на ім’я Білл Перерізач Горлянок (його грає Льюїс). Тоді брат дівчини наймає мисливця за головами Реджинальда Джонса (Дінклейдж), щоб знайти її, а Джонс по дорозі збирає нову команду невдах, включаючи персонажів, яких грають Леон Хоук і Есме Крід-Майлз.

Зйомки вже тривають у Калгарі, Канада, а режисером стрічки став режисер “Солов’я” Елліот Лестер. Дата випуску “The Thicket” ще не оголошена.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *