Скільки коштують тюльпани у Кам’янському напередодні 8 березня

Незважаючи на те, що в суспільстві поступово змінюється ставлення до свята 8 березня, проте подарувати цього дня милим серцю жінкам букет квітів намагається кожен чоловік. І тому напередодні Міжнародного жіночого дня на вулицях міста виникають стихійні квіткові ринки, на яких чільну роль відіграють тюльпани різних кольорів.

цветы
Напередодні 8 березня прицінився до квітів і наш журналіст.
Тож тюльпани сьогодні у кам’янському можна купити за ціною від 35 до 60 гривень за штуку. Найпоширеніша ціна – 50 гривень за одну квітку. Вибір тюльпанів досить великий, а їх різнобарв’я тішить око і трохи збентежує: «який саме колір вибрати?»
Ніжна мімоза теж користується популярністю у покупців. Абхазька мімоза коштує від 60 до 150 гривень за гілочку залежно від розміру. А в одному місці автору пропонували купити голландську мімозу по 200 грн за гілку.

цветы

Ціни, звичайно, «кусаються», але позитивні емоції, які зазнають жінки, які отримали сьогодні чи завтра скромний (або, навпаки, нескромний) букет квітів коштують значно дорожче. Так що, шановні чоловіки, не скупіться і максимально порадуйте свої «прекрасні половинки», виходячи зі своїх реальних фінансових можливостей.

цветы

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *