На Дніпропетровщині грабіжник до смерті побив чоловіка

У Кривому Розі поліцейські затримали чоловіка, на рахунку якого грабіж, розбій та завдання смертельних тілесних ушкоджень.

Зловмисник побив двох місцевих жителів та забрав їх особисті речі. Внаслідок нападу один з потерпілих помер.

7 лютого, близько 19:45, біля одного із закладів на території Металургійного району міста підозрюваний побив 50-річного містянина та забрав у нього сумку. Перехожі викликали потерпілому швидку медичну допомогу, але він від госпіталізації відмовився та самостійно пішов додому. 9 лютого від отриманих тяжких тілесних ушкоджень чоловік помер за місцем мешкання.

Також правоохоронці встановили, що зловмисник причетний до пограбування, яке сталося 1 березня у під’їзді багатоповерхового будинку на території Металургійного району. Співробітники відділення поліції № 2 Криворізького РУП з’ясували, що підозрюваний побив 58-річного чоловіка по голові та забрав його особисті речі.

6 березня раніше судимому 50-річному зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 186 (грабіж), ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження), ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *