TVORCHI випустили оновлену версію пісні для “Євробачення-2023”

Гурт TVORCHI представив оновлену версію композиції Heart of Steel, з якою вже у травні цього року представить Україну на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення-2023” у Ліверпулі.

Пісні зазнала деяких змін. Зокрема, тепер у треку з’явився куплет українською мовою, а наприкінці композиції лунає скрипка. Втім, шанувальники TVORCHI розділилися на два табори. Одні лишилися в захваті від нового звучання Heart of Steel: “Кінцівка зі скрипкою просто розрив”, “я не був прихильником пісні, коли її вперше обрали, але важкі драматичні ефекти, поточна актуальність і відтінок українських текстів, безумовно, змінили моє рішення”, “це круто! А найкрутіше, що автори пісні дослухалися до своїх співгромадян, адже вони будуть представляти нас, Україну. Я вдячна, що ви чуєте своїх слухачів”, “Круто звучить! Український куплет в саме серденько”.

Втім, деякі фани все ж таки були засмучені новим звучанням Heart of Steel. Зокрема, за словами юзерів, їм не вистачило оновлень в композиції: “Прикро, що ревамп практично не відрізняється від попередньої версії”, “Даруйте, але розчарували. Змін фактично нема”, “я чекала на більш потужний ревамп і, гадаю, треба було додати більше української мови”.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *