Українська співачка приголомшила схожістю з Анджеліною Джолі: фото

Ексучасниця гурту REAL O, українська співачка Тетяна Воржева як дві краплі води схожа на голлівудську кінозірку Анджеліну Джолі.

Вперше про артистку почули 2007 року, коли вона брала участь у талант-шоу “Фабрика зірок-3”. Вже тоді дівчину почали порівнювати з американською кінодівою. Втім, як зізналася Воржева, їй не дуже лестило це порівняння.

Анджеліна Джолі і Тетяна Воржева

“Мені з дитинства кажуть, що ми з Джолі – одне обличчя, часто називають її ім’ям. Чесно кажучи, я від цього вже втомилася. До цієї акторки в мене нейтральне ставлення. Хотілося б просто бути собою. Так, у нас один типаж, не більше”, – якось сказала в одному з інтерв’ю Тетяна.

Анджеліна Джолі і Тетяна Воржева
Анджеліна Джолі і Тетяна Воржева
Анджеліна Джолі і Тетяна Воржева

Від 2014-го до 2017-го Воржева була учасницею жіночого гурту REAL O, продюсеркою якого була Наталія Могилевська. Згодом артистка розпочала сольну кар’єру і навіть планувала 8 березня 2022 року відіграти сольний концерт. Та планам артистки завадило повномашстабне вторгнення росії на територію України.

Судячи з Instagram Тетяни, наразі вона перебуває в Німеччині, в місті Франкфурт. До речі, народилася Воржева у Німеччині, щоправда, у місті Дрезден.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *