Categories: Це цікаво

Новий фільм Антоніо Лукіча виходить в український прокат — відео

В український прокат виходить нова стрічка режисера Антоніо Лукіча “Люксембург, Люксембург”. У кінотеатрах переглянути фільм можна буде з 13 квітня.

Зйомки стрічки “Люксембург, Люксембург” проходили у 2021 році у Лубнах Полтавської області, у Києві, на справжньому поліцейському полігоні та в Люксембургу. Завершувати фільм команді довелось уже після початку повномасштабного вторгнення: рятувати та вивозити матеріали, і вже під звуки повітряної тривоги та в блекаути фіналізувати його. Утім, перепони не стали на заваді міжнародній прем’єрі стрічки, і вже восени на 79-му Венеційському міжнародному кінофестивалі фільм брав участь у конкурсі “Горизонти”.

 

“Якщо “Мої думки тихі” – це перший український фільм про високого чувака, то “Люксембург, Люксембург” – мабуть, перший український фільм про близнюків з міста Лубни. Це історія про двох хлопців, які намагаються зрозуміти, як влаштоване життя, спираючись на приклад свого батька. Один з братів вважає його за героя, а інший – намагається триматись якнайдалі від його кримінальної фігури”, – розповідає про свій новий фільм Антоніо Лукіч.

Фільм про братів-близнюків, які дізнаються, що їхній давно зниклий батько захворів у Люксембургу, й вони вирушають у подорож, аби побачити його востаннє. Та чи буде чоловік, якого вони там зустрінуть, таким само поганим татом, яким вони його пам’ятають?

Олена

Recent Posts

Як правильно протирати екран ноутбука, не пошкодивши дисплей: корисні поради

Ви коли-небудь думали, як почистити екран ноутбука? Як і будь-який предмет, ці пристрої теж брудняться,…

11 хв. ago

У Дніпрі вилучили контрафакт

Тютюнові вироби майже на 300 тис. гривень: дільничні офіцери поліції Дніпра задокументували нелегальну торгівлю підакцизних…

47 хв. ago

У Кам’янському відкривається парковий сезон

Незабаром у Парках Кам'янського відбудеться відкриття сезону. 4 травня в Центральному міському парку чекають гостей…

56 хв. ago

4 знаки Зодіаку, які дратують всіх своїм всезнанням

Хоча представники кожного знаку Зодіаку, безумовно, освічені, не всі з них поспішають довести свій рівень…

1 годину ago

У Кам’янському визначили найсильніші руки

27 квітня 2024 року на базі КЗ БДТ пройшов турнір з кистьової динамометрії "НАЙСИЛЬНІШІ РУКИ…

2 години ago

Сімейна різанина під Кам’янським

Слідчі Дніпропетровщини повідомили про підозру 50-річній жінці, яка вдарила ножем цивільного чоловіка. Під час конфлікту…

2 години ago