Рейтинг найбільш ледачих знаків Зодіаку — а на якому місці ви?

У будь-якій людині прекрасно все, навіть його лінь. У кожного вона своя, унікальна. І приносить свої радості. Лінь — двигун прогресу. Якби людина не бажала іноді полежати на дивані, світ би не знав багатьох відкриттів. Але, з іншого боку, надмірна лінь призводить до повної деградації людини. Астрологи впевнені, що ступінь ліні залежить від знака, під яким ти народився. Але хто ж найледачіші знаки Зодіаку?

12-е місце — Рак

Це дуже ледачі люди. Але вони постійно відчувають дискомфорт і сором за свою лінь перед людьми, і особливо перед самим собою. І, замість того, щоб лягти полежати, вони починають активно діяти, щоб докори сумління не з’їли їх живцем, інформує Ukr.Media.

11-е місце — Козеріг

Це дуже раціональні люди. Якщо Козеріг лежить на дивані вже тиждень — це не лінь, це означає, що він дуже втомився. У розумінні Козерогів це здоровий раціональний підхід до будь-якої проблеми і до життя в цілому. Проблема цього знака в тому, що він не починає відпочивати, поки не втомиться. А не втомлюється, поки все не зробить. Тому тільки після того, як Козеріг доводить все до логічного кінця, він може дозволити собі полінуватися.

10-е місце — Овен

Іноді Овнам так хочеться полінуватися. Але вони не можуть, тому що в їх відомому місці не шило заховано, а живе ціле сімейство дикобразів. І як тільки Овен зважиться полежати на дивані хоч 5 хвилин, дикобрази прокидаються і починають бігати по колу. Тому Овну доводиться вставати і починати діяти. Але, сказати по правді, Овен не дуже в захваті від свого таланту розводити бурхливу діяльність, він просто не може по-іншому.

9-е місце — Стрілець

Лінь в розумінні Стрільців ніяк не вкладається. Поки вони лежать з книжкою в руках, вони думають, скільки всього можна було встигнути зробити за цей час. Наприклад, полежати на дивані з кимось, удвох. Стрільці щиро не розуміють людей, які лінуються просто так.

8-е місце — Близнята

Одна з субособистостей Близнят — це лінивець. Близнята дуже ретельно і дбайливо вирощують цього вихованця, в особливій любові і гармонії. Для заняття чільного місця в особистості Близнят лінивцю потрібно розіпхати всі інші субособистості, а йому лінь. Так що лінь у Близнят виникає тоді, коли їм більше нічим зайнятися.

7-е місце — Скорпіони

Їм просто лінь лінуватися, як вони самі про себе говорять. Але насправді причина зовсім в іншому. Їм просто страшно. Страшно від того, що якщо вони будуть довго лінуватися, то рано чи пізно їм набридне доля нероби, і вони почнуть колупатися в собі коханому. А якщо почнуть колупатися, то невідомо, в які демонічні нетрі їх це заведе.

6-е місце — Терези

Для Терезів лінь — це навіть не питання. І якщо інші життєві обставини змушують їх думати, зважувати і аналізувати, то ліні Терези віддаються без роздумів. Терези досягли ідеального балансу у своєму житті між діяльністю та лінню.

5-е місце — Водолій

Деякі стверджують, що у Водоліїв тільки один недолік — це їх лінь. Водолії ж з цим не згодні і вважають свою лінь зовсім не недоліком, а головним достоїнством. Якби Водолії не були такі ліниві, вони б вже давно поневолили весь світ або влаштували шикарний апокаліпсис. А так доводиться влаштовувати дрібний творчий безлад.

На 4-му місці — Діва

Діви — неперевершені трудоголіки. Принаймні, так про них говорять. Насправді вони володіють неймовірно ледачими якостями. Як їм вдалося заволодіти титулом трудоголіків, залишається загадкою. І якби не цей титул, Діви були б на першому місці по ліні.

3-е місце — Лев

У нашому рейтингу бронза дістається Леву. Девіз їхнього життя: “не царська це справа”. Це стосується всього, що вимагає хоч якихось найменших трудовитрат. Будь то винесення сміття або підготовка звітів. Хоча працювати Левам теж лінь, тому все це не царська справа.

2-е місце — Телець

Срібло в нашому рейтингу отримує Телець. Телець віддається ліні з вишуканим смаком. Він не відчуває ні найменшого докору сумління з цього приводу.

1-е місце — Риби

Почесне золото по праву належить їм. Тому що їм лінь абсолютно все, крім бурхливого імітування діяльності. І то бурхливу діяльність вони починають імітувати лише тоді, коли розумова діяльність вже не вражає.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *