На Дніпропетровщині впіймали “мародера”

У Марганці поліцейські встановили “мародера” за крадіжки з квартири, власник якої через обстріл виїхав до іншої області. Злодій викрав ключі, після чого виніс з дому побутову техніку та меблі на загальну суму понад 30 тисяч гривень.

Про це повідомили у поліції Дніпропетровської області.

5 січня до відділення поліції у Марганці звернувся 60-річний чоловік із повідомленням про крадіжку. Він повідомив, що тимчасово виїжджав у Запорізьку область, а коли повернувся, виявив, що з його квартири вкрали телевізор, бойлер, колонки, 2 конвектори, кухонні меблі та іншу побутову техніку.

У ході досудового розслідування оперативники встановили, що у скоєнні злочину причетний 45-річний місцевий мешканець. Він був знайомий із потерпілим і під час останньої зустрічі викрав ключі від квартири. Скориставшись тим, що господаря не було довгий час у місті, злодій чотири рази приходив до будинку та виносив майно. Викрадені речі надалі розпродали знайомим.

Частину викрадених речей поліцейським вдалося розшукати та повернути власнику.

9 березня слідчі відділення поліції №1 Нікопольського районного управління поліції повідомили правопорушника про підозру у скоєнні чотирьох фактів злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваного запобіжного заходу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *