Звісно, котлети з рибного філе не у кожної хазяйки виходять вдалими. Часом виходять сухими чи зовсім розвалюються на сковороді. Ми відкриємо вам секрет, завдяки якому рибні кульки тепер виходять крутішими, ніж у будь-якому ресторані.
Складові
500 г рибного філе, 200 г сиру кисломолочного, 1 цибулина, панірувальні сухарі за смаком, 1 морква, сіль за смаком, спеції за смаком, олія за смаком, 1 яйце, 2 зуб. часнику.
Приготування
Особливу увагу приділіть рибному філе. Прослідкуйте, щоб на ньому не було кісток та луски. Пропустіть філе через м’ясорубку, щоб приготувати фарш.
Очистіть і дрібно наріжте цибулю та моркву. Обсмажте інгредієнти на розігрітій соняшниковій олії сковороді.
Коли засмажка охолоне, з’єднайте її з рибним фаршем. Вмішайте у фарш сіль, спеції на смак, пропущений через прес часник і яйце.
Додайте до рибного фаршу панірувальні сухарі. Рекомендую використовувати саме їх, а не вимочений у молоці хліб. Панірувальні сухарі легко вберуть у себе зайву вологу, тому ваші котлети не будуть розвалюватися при жарінні.
А тепер головний секретний інгредієнт для виготовлення соковитих рибних котлет. Перебийте блендером дрібнозернистий сир і додайте його в рибний фарш. Смажте котлети на сковороді.
Ідеальним гарніром для риби вважається рис. Його можна приготувати з соусом або овочами, тоді виходить цікавіше та смачніше.
Сьогодні виповнюється 50 років з дня введення в експлуатацію будинку по вулиці Олени Пчілки, 39,…
Мер Кам'янського разом із начальником Кам’янської районної військової адміністрації Олегом Гапічем відвідали один із навчальних…
Поліцейські Синельниківського районного управління затримали зловмисника який через ревнощі позбавив життя односельця. Під час сумісного…
Про це повідомив міський голова Андрій Білоусов. "Продовжуємо покращувати стан укриттів у наших навчальних закладах.…
У Дніпрі судитимуть місцевого мешканця за побиття та шахрайство: дізнавачі завершили досудове розслідування та скерували…
Зібрана кров поповнить запаси банку крові та допоможе врятувати не одне життя. 19 та 20…