Звісно, котлети з рибного філе не у кожної хазяйки виходять вдалими. Часом виходять сухими чи зовсім розвалюються на сковороді. Ми відкриємо вам секрет, завдяки якому рибні кульки тепер виходять крутішими, ніж у будь-якому ресторані.
Складові
500 г рибного філе, 200 г сиру кисломолочного, 1 цибулина, панірувальні сухарі за смаком, 1 морква, сіль за смаком, спеції за смаком, олія за смаком, 1 яйце, 2 зуб. часнику.
Приготування
Особливу увагу приділіть рибному філе. Прослідкуйте, щоб на ньому не було кісток та луски. Пропустіть філе через м’ясорубку, щоб приготувати фарш.
Очистіть і дрібно наріжте цибулю та моркву. Обсмажте інгредієнти на розігрітій соняшниковій олії сковороді.
Коли засмажка охолоне, з’єднайте її з рибним фаршем. Вмішайте у фарш сіль, спеції на смак, пропущений через прес часник і яйце.
Додайте до рибного фаршу панірувальні сухарі. Рекомендую використовувати саме їх, а не вимочений у молоці хліб. Панірувальні сухарі легко вберуть у себе зайву вологу, тому ваші котлети не будуть розвалюватися при жарінні.
А тепер головний секретний інгредієнт для виготовлення соковитих рибних котлет. Перебийте блендером дрібнозернистий сир і додайте його в рибний фарш. Смажте котлети на сковороді.
Ідеальним гарніром для риби вважається рис. Його можна приготувати з соусом або овочами, тоді виходить цікавіше та смачніше.
Вперше за чотири роки один з найулюбленіших проєктів мільйонів українців "Танці з зірками" повертається на…
Правильне зберігання ковбаси вдома може продовжити строк її придатності. Але не всі знають головні правила.…
Керівник Самарівської окружної прокуратури повідомив про підозру 27-річному місцевому мешканцю у порушенні правил безпеки дорожнього…
У світі, де нас постійно закликають бути соціальними, товариськими та «відкритими новим зв'язкам», зізнатися в…
Ворог вдарив по території одного з підрозділів ДТЕК. Постраждала бригада, яка саме знаходилась на об’єкті.…
Програма заходів у закладах культури міста Кам’янське з 19 по 26 листопада 2025 року. Музей…