Звісно, котлети з рибного філе не у кожної хазяйки виходять вдалими. Часом виходять сухими чи зовсім розвалюються на сковороді. Ми відкриємо вам секрет, завдяки якому рибні кульки тепер виходять крутішими, ніж у будь-якому ресторані.
Складові
500 г рибного філе, 200 г сиру кисломолочного, 1 цибулина, панірувальні сухарі за смаком, 1 морква, сіль за смаком, спеції за смаком, олія за смаком, 1 яйце, 2 зуб. часнику.
Приготування
Особливу увагу приділіть рибному філе. Прослідкуйте, щоб на ньому не було кісток та луски. Пропустіть філе через м’ясорубку, щоб приготувати фарш.
Очистіть і дрібно наріжте цибулю та моркву. Обсмажте інгредієнти на розігрітій соняшниковій олії сковороді.
Коли засмажка охолоне, з’єднайте її з рибним фаршем. Вмішайте у фарш сіль, спеції на смак, пропущений через прес часник і яйце.
Додайте до рибного фаршу панірувальні сухарі. Рекомендую використовувати саме їх, а не вимочений у молоці хліб. Панірувальні сухарі легко вберуть у себе зайву вологу, тому ваші котлети не будуть розвалюватися при жарінні.
А тепер головний секретний інгредієнт для виготовлення соковитих рибних котлет. Перебийте блендером дрібнозернистий сир і додайте його в рибний фарш. Смажте котлети на сковороді.
Ідеальним гарніром для риби вважається рис. Його можна приготувати з соусом або овочами, тоді виходить цікавіше та смачніше.
Американська співачка й акторка Дженніфер Лопес та її чоловік, голлівудський актор Бен Аффлек, опинилися на межі розлучення. Принаймні…
Сьогодні, 17 травня, відбулося позачергове засідання сесії міської ради. До порядку денного було включено три…
У Павлограді поліцейські затримали підозрюваного у скоєнні злочину. Раніше судимий чоловік заволодів речами потерпілої на…
Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров оголосив попередній список гравців, які візьмуть участь…
Приготування апетитної домашньої випічки - це не завжди історія про трудомісткий заміс тіста. Адже можна…
В Україні дешевшають овочі торішнього врожаю. Знижуються ціни також на гречані крупи, а також на яйця. Про…