Рецепт дня: Салат “Весна на порозі”

Усім хочеться якнайшвидшого настання весни. Змінити одяг на легший, насолоджуватися першими зігріваючими променями сонця, насичувати організм вітамінами. Прекрасна пора! Щоб скрасити очікування, пропонуємо приготувати салат із горошком – справжній провісник настання тепла.

Приготувати швидкий та смачний салат із консервованим горошком можна навіть із тих продуктів, які залишилися у вас у холодильнику. Потрібно зовсім небагато. Аромат закуски миттю перенесе вас у перші весняні дні.

Готувати цей швидкий салат можна не тільки з консервованим, а й зі свіжим горошком, якщо у вас такий є. Так закуска стане навіть ще веснянішою. Крім того, цей інгредієнт можна замінити на консервовану кукурудзу чи квасолю. Вийде дуже смачно і ситно. Замість яєць у салат з капустою можна додати будь-який вид м’яса чи ковбаси.

складові
Яйце 3 шт., Огірки 1 шт., Консервований горошок 100 г, Капуста пекінська 100 г, Укроп за смаком, Сіль за смаком, Чорний перець (мелений) за смаком, Майонез за смаком, Сметана за смаком.

Приготування
Наріжте огірок кубиками, порубайте кріп, дрібно наріжте капусту.

З’єднайте підготовлені інгредієнти з консервованим горошком. Заздалегідь відварені круто яйця наріжте кубиками і додайте до решти інгредієнтів. Посоліть і поперчіть за смаком.

Заправте салат майонезом і сметаною, добре перемішайте.

Салат з огірком та горошком можна заправляти будь-якими соусами на ваш смак. Відмінно підійдуть не тільки суміш майонезу та сметани, а й грецький йогурт або навіть оливкова олія. Додайте улюблені спеції для аромату. Якщо вдома не виявилося пекінської капусти, замініть її на білокачанну або нарізане листя салату.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *