Молодь Кам’янського взяла участь у проєкті «Життя та війна: 10 українців – 10 історій»

24 лютого 2022 року для нашої країни розпочався новий відлік історії. Саме 24 лютого – знаковий рубіж, який став початком повномасштабної збройної агресії росії проти України. Наш народ сильний та незламний, нескорений і працьовитий. Ми продовжуємо йти далі не дивлячись на такий важкий для країни час. 

Днями Представники Центру молодіжних ініціатив взяли участь у проєкті «Життя та війна: 10 українців – 10 історій». Його основна мета -створити та поширити інформацію про українців і шляхи їхньої адаптації під час війни та після участі в бойових діях.

Студенти з США, Туреччини, Польщі, України та Голландії збирали історії та записали інтерв’ю з українцями, якими поділяться в різних ЗМІ.

Переважною частиною учасників проєкту була молодь з цікавими історіями та проєктами, які з’явились під час війни. Також учасниками були два працівники одного з університетів України, які зараз боронять наш народ знаходячись у Бахмуті.

Проєкт був організований к. ф. н., доц. Гаяна Юкселя за підтримки Міністерства молоді та спорту України, за участі іноземних університетів та коледжу.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *