На одному з об’єктів критичної інфраструктури Кам’янського встановили чотири потужні генератори

Як ми вже повідомляли, 13 березня з робочою поїздкою начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак побував у Камянському. Проінспектував об’єкти критичної інфраструктури та обговорив нагальні питання з керівництвом району і міста. А ще – зустрівся із міжнародними партнерами, які передали громаді чотири потужні генератори. 

«Відвідав Камянське. Хотів побачити стан справ на власні очі та поспілкуватися із представниками громади, – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. – Переговорили й з міжнародними партнерами, які передали місту чотири генератори. Вони – для об’єкта критичної інфраструктури». 

Генератори різної потужності, але найбільший – на 900 кВт. Пристрій американського походження приїхав з Німеччини.

«Це найпотужніший генератор, який ми надали Україні. Він енергоефективний і споживає палива менше за аналогічні пристрої. Три інші меншої сили – на 540 та 440 кВт. Вони високої якості і від надійних виробників, – каже керівник дніпровського офісу Міжнародної організації з міграції Юрій Руденко. – Сподіваємося на плідну роботу з Дніпропетровщиною і у майбутньому».

Всі чотири генератори – це допомога від Міжнародної організації з міграції, агентства цивільного захисту Німеччини та уряду Канади.

ы

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *