Гороскоп на 14 березня 2023 року

Овен

Можна братися за важливі справи, розпочинати роботу над довгостроковими проектами. Майте на увазі, що розраховувати на негайне отримання нагороди за працю буде помилкою, тому запасіться терпінням. Непоганий день для ділових поїздок: вони пройдуть плідно і не заберуть більше часу, аніж очікувалося, інформує Ukr.Media.

Сприятливий день для початку нових відносин, як ділових, так і дружніх чи романтичних. Ви добре проведете вільний час, знайдете заняття, яке обов’язково підніме настрій.

Телець

Вдалий день. Навіть із найскладнішими справами ви справляєтеся швидко, правильні рішення приймаєте без довгих роздумів, та й взагалі проводите час дуже плідно. Добре проходять ділові переговори, можна отримати підтримку, на яку раніше і розраховувати не доводилося.

Буде можливість налагодити стосунки на роботі, домовитись із колегами про спільні дії, отримати підтримку керівництва. Можна приймати рішення щодо фінансів, робити інвестиції та великі покупки — тут ви не помиляєтеся.

Близнюки

Незважаючи на деякі складнощі у справах, ви домагаєтеся поставленої мети, успішно і швидко вирішуєте всі проблеми. Можливе одержання привабливих пропозицій про співпрацю. Деякі Близнюки змінять роботу на більш цікаву та високооплачувану і пізніше не шкодуватимуть про прийняте рішення.

Вдалий день для оформлення документів, контактів з представниками державних організацій. Вдалими та приємними будуть короткі поїздки, насамперед — романтичні.

Рак

Все складається непогано. Єдине, що вимагається від вас, — це не завадити сприятливому розвитку подій необдуманим вчинком. У середині дня вам може знадобитися чиясь порада. Зверніться до людини, яка не шкодуватиме вас і прямо скаже, що думає: розмова з нею допоможе швидше налаштуватися на новий лад.

Друга половина дня підходить для ділового спілкування, важливих переговорів. Втім, також можна обговорювати серйозні питання з близькими. У будь-якому випадку вам вдасться зберегти конструктивний настрій та не піддатися емоціям.

Лев

Цього дня ви зможете багато чого досягти. Важлива розбірливість у ділових та особистих контактах; переконайтеся, що люди, яким ви довіряєте, дійсно на це заслуговують. Вдалий день для нових знайомств, у тому числі романтичних. Ви чарівні та привабливі, легко можете завоювати розташування будь-якої людини.

Сімейні справи вимагатимуть уваги, деяким Левам доведеться ухвалювати рішення, які не будуть схвалені близькими. Вечір може зробити неприємні сюрпризи, не виключені події, через які доведеться відмовитися від давно складених планів.

Діва

День неспокійний та напружений. Можливо важко залишити емоції осторонь і зосередитися на справах, які потребують уваги. Не виключені суперечності на роботі. Деяким Дівам нагадають про раніше дані обіцянки; доведеться швидко виконувати їх, хоча це буде зовсім не просто.

Варто бути обережнішими з грошима, оскільки ймовірність фінансових втрат дуже велика. З погляду особистих стосунків день вдалий. Ви з півслова розумієте кохану людину, та й з іншими близькими людьми легко знаходите спільну мову. Можливі несподівані подарунки, сюрпризи.

Терези

Події розвиваються стрімко, деяким Терезам доводиться на ходу змінювати плани. Можливі розбіжності з керівництвом, труднощі у спілкуванні з людьми, на підтримку та розуміння яких ви звикли покладатися. Намагайтеся уникати різких висловлювань, критичних зауважень — те, що ви кажете, часто здається навколишнім образливим.

У другій половині дня можливі незаплановані поїздки, які заберуть багато часу та змусять відмовитись від запланованих справ. Не дратуйтеся через дрібниці: якщо ви збережете гарний настрій, кінець дня буде дуже вдалим.

Скорпіон

Не виключені непорозуміння на роботі, деяким представникам знака доведеться більшу частину дня присвятити виправленню чужих помилок та промахів. Люди, з якими раніше було легко могли порозумітися і домовитися, сьогодні виявляють дивну впертість, і знайти з ними спільну мову буде майже неможливо.

Імовірні незаплановані витрати, багато Скорпіонів роблять спонтанні покупки. Варто бути уважнішими при виборі одягу, побутової техніки та гаджетів — є небезпека не помітити дрібні дефекти.

Стрілець

Скористайтеся сприятливим моментом, щоб налагодити стосунки із впливовими людьми, заслужити повагу керівництва, домовитись про співпрацю з новими партнерами. Ваші найкращі особисті та професійні якості не залишаються непоміченими. Можливе отримання винагороди за раніше виконану роботу або повернення старого боргу.

У другій половині дня не виключено сімейних сварок, дрібних розбіжностей із близькими. Не допустити серйозного конфлікту допоможе почуття гумору: ваші жарти відмінно розряджають обстановку.

Козоріг

Утримайтеся від будь-яких необдуманих вчинків, не поспішайте втілювати в життя ідеї, які вас відвідали тільки зараз. Потрібно все добре проаналізувати і зважити, порадитися з людьми, чий досвід вселяє вам повагу. Не варто довіряти тим, хто намагається квапити вас чи чинити на вас тиск.

Можливі грошові надходження, зокрема значні. Ділова інтуїція дуже гостра, багато козерогів у цей день укладають вигідні угоди. Пощастить і в коханні, але лише тим, хто готовий виявити ініціативу та зробити перший крок.

Водолій

Події розвиваються трохи швидше, ніж вам хотілося б, і деякі новини змушують хвилюватися не на жарт. Однак для серйозного занепокоєння підстав немає, удача на вашому боці, і немає причин сумніватися в успіху ваших починань. Можливе отримання ділових пропозицій, прийнявши які, ви підніметеся кар’єрними сходами або значно збільшите свої доходи.

Не завжди легко порозумітися з близькими, особливо складно виявляється порозумітися зі старшими родичами, які сьогодні і вимогливі, і нетерплячі. Вам вдається зберегти спокій та не допустити конфлікту.

Риби

Намагайтеся не ризикувати, особливо якщо справа стосується роботи чи грошей: у таких питаннях обережність та передбачливість важливі надзвичайно. Ідеї, які зараз видаються блискучими, навряд чи виправдають очікування. А ось менш перспективні, але більш надійні проекти варті того, щоб витратити на них час.

У другій половині дня з’явиться потреба в усамітнені та спокійному відпочинку. Це гарний час для читання, рукоділля, нескладної творчості. Відвідування світських заходів здасться стомлюючим, а для деяких Риб може обернутися погіршенням самопочуття.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *