Розлучниці і хижачки: рейтинг найнебезпечніших жінок за гороскопом

Багато жінок є небезпечними розлучницями і підступними людьми, від яких можна чекати лише проблем. Астрологи провели аналіз і склали рейтинг небезпеки за знаком Зодіаку. На перших місцях ті знаки, серед яких такі жінки зустрічаються найчастіше, інформує Ukr.Media.

12 місце — Овен

Овни — це ті жінки, які в більшості своїй добрі по відношенню до суперниць. Їм і в голову не приходить плести якісь змови і мстити ворогам. Вони запальні і все скажуть вам в очі, тому їм немає ніякого сенсу витрачати енергію ще й на помсту. На їхню думку, вороги цього не гідні.

11 місце — Терези

Жінки цього повітряного знака в більшості своїй дуже добрі і не бажають нікому зла. Вони не хочуть наживати собі нових ворогів і проблем на голову, тому навіть при сильному бажанні комусь насолити вони тримають себе в руках. Назвати Терезів небезпечними жінками абсолютно точно не можна.

10 місце — Козеріг

Козероги — це ті дами, які будуть мстити комусь і намагатися вставити палицю в колеса лише в тому разі, якщо у них не буде взагалі ніяких справ. Само собою, неробство і Козеріг — це дві несумісні речі, тому якщо у вас в оточенні є такі дівчата або жінки, то знайте, що у них не буде ніколи часу навіть подумати про те, щоб насолити вам за образи.

9 місце — Риби

Риби були б раді комусь насолити і зіграти роль розлучниці, але вони бояться наслідків своїх дій. Треба сказати, що правильно роблять, адже наслідки у них абсолютно точно будуть, причому вкрай плачевні і неприємні. Риби розуміють, що мстити комусь собі дорожче, тому простіше пробачити або забути, ніж створювати нові.

8 місце — Стрілець

Стрільців прекрасної статі розлучницями назвати складно, однак, краще не давати їм приводу виходити з себе. Вони можуть піти на підступний вчинок заради помсти або справедливості, але тільки якщо ви зробите їм дуже боляче. Поважайте Стрільців і не робіть того, що могло б розбити їм серце або вразити їх самолюбство.

7 місце — Рак

Раки вкрай рідко бувають хижачками. Вони часто хапаються обома руками за чоловіка, який їм подобається і може стати відмінним чоловіком і батьком, але якщо він вже комусь належить, вони вважають за краще залишатися осторонь, тому що розуміють, що свого щастя на чужому горі побудувати не вийде ні за яких обставин.

6 місце — Діва

Серед Дів розлучниць вже більше, причому досить складно сказати, що ними рухає більше — заздрість або ненависть. Ці жінки навіть для астрологів часто є закритою книгою, яку прочитати вкрай складно, але ж після прочитання її ще потрібно зрозуміти. За Дівами потрібне око та око, адже вони можуть вас глибоко поранити.

5 місце — Лев

Левиці не є розлучницями, зате їх можна назвати хижачками, адже якщо на їхньому шляху встає та, хто хоче вкрасти у них чоловіка, вони лютіють і можуть зламати своїй суперниці все життя, зіпсувавши її репутацію раз і назавжди. Ніколи не стійте на шляху до Левів прекрасної статі, інакше доведеться пізнати біль.

4 місце — Телець

Тельці, як і Леви, не стають розлучницями просто так, заради розваги або підняття самооцінки, але для того, щоб вони почали діяти і плести проти вас змови, досить одного недбало кинутого слова на їх адресу. Стати ворогом для жінки-Тельця простіше простого. Будьте гранично обережними в спілкуванні з ними, бо вони не будуть питати вас про те, що ви мали на увазі. Вони просто знищать вас.

3 місце — Близнята

Близнятам здається, що щастя інших жінок не повинно бути більше їх власного, тому в першу чергу намагайтеся побоюватися самотніх і сумних Близнят. Вони можуть залишати після себе випалені пустелі зі зруйнованих життів і спустошених душ. Якщо Близнята щасливі, то і всі навколо будуть теж щасливі. Будьте акуратними і уважними при спілкуванні з ними.

2 місце — Скорпіон

Серед Скорпіонів дуже багато розлучниць і токсичних жінок. Їх бажання робити комусь боляче народжується не раптово. Вони дуже заздрісні і не люблять тих жінок, які красивіше їх або перебувають у відносинах з більш успішним чоловіком. Найгірше, що вони можуть прикидатися вашою подругою з різних міркувань, але таємно ненавидіти вас. Вони нерідко мають погане око, тому будувати підступи вам не доведеться. Все станеться немов саме по собі.

1 місце — Водолій

Водолії — це найпідступніші дами на Землі, які нерідко діють просто з цікавості, завдаючи біль іншим людям заради розваги. Вони вкрай небезпечні, але не завжди, що додає ще більших неприємностей в спілкуванні з ними, адже не хочеться помилитися на їх рахунок. Є один важливий момент — якщо жінка-Водолій зарекомендувала себе як хороші людина, ймовірність того, що вона зробить вам боляче, мінімальна. Хижачка цього Знака навряд чи стане хорошою.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *