Поліція Дніпропетровщини розшукала водія, який втік з місця ДТП

Після втечі з місця дорожньо-транспортної пригоди, скоєної у Павлограді, чоловік вирішив приховати злочин. Наступного дня він віддав автомобіль «Chevrolet», на якому здійснив наїзд на жінку, у ремонт на станцію технічного обслуговування у м. Дніпро.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 8 березня близько 18-ї вечора. Невстановлений автомобіль рухався по вул. Дніпровській міста Павлоград у напрямку м. Дніпро. Під час руху водій допустив наїзд на 37-річну жінку, яка перетинала проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу. Пішохід отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до лікарні. Після скоєння ДТП водій залишив місце події. Поліцейські розпочали розшук транспортного засобу та водія, який скоїв наїзд на людину.

13 березня працівники відділу реагування патрульної поліції Павлоградського районного відділу поліції спільно з поліцейськими кримінальної поліції встановили особу водія. Ним виявився 31-річний житель міста Дніпро. Транспортний засіб вилучили на майданчик Павлоградського районного відділу поліції, чоловіка доставили до відділу поліції.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, триває встановлення всіх обставин події.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *