Гороскоп на 15 березня 2023 року

Овен

Будьте серйозні — зараз не час виявляти легковажність, ризикувати та покладатися на удачу. Ситуація складається неоднозначно, що вимагає виважених рішень та відповідального підходу. Показавши, що здатні на це, ви не тільки досягнете потрібних результатів, але й заслужите повагу оточуючих, а незабаром зможете розраховувати на підтримку впливових осіб, інформує Ukr.Media.

Бажана розбірливість у контактах. Довіряти слід лише тим, у чиїй підтримці ви абсолютно впевнені. З новими знайомствами краще не поспішати. Люди, які сьогодні здаються дуже симпатичними, швидко розчарують вас.

Телець

Плідний день. Значна частина його буде присвячена непростій та цікавій роботі, в якій ви проявите себе з кращого боку. Не підводить ділове чуття. Ви укладаєте вигідні угоди, домовляєтеся про співпрацю, яка буде плідною. Якщо Тельці-керівники цього дня приймуть на роботу нових співробітників, то не пошкодують про це.

Можливе отримання несподіваних звісток, інформації, яка схвилює та спантеличить. Трохи пізніше стане ясно, як можна скористатися ситуацією, що склалася у своїх інтересах. Прохолодність і правильний розрахунок допоможуть Тельцям вийти із скрутного становища.

Близнюки

Неоднозначний день. Здається, що оточуючі відчувають ваше терпіння, спеціально виводять вас із рівноваги. Спочатку ви намагатиметеся згладити гострі кути, а потім дасте волю роздратуванню. Сварки не виключені, але розвиток серйозних конфліктів малоймовірний: ви намагатиметеся цього не допустити.

Вдалий день для того, щоб займатися незвичайною і незвичною роботою. Нові справи захоплять не на жарт, допоможуть забути про труднощі та турботи недавнього минулого. Не виключений початок карколомних службових романів.

Рак

Сприятливий день для покупок, у тому числі великих. Ви розумно розпоряджаєтесь грошима, відповідально підходите до будь-яких рішень, що стосуються фінансів чи майна. Можливі успіхи у роботі, насамперед — самостійній. Там, де потрібна співпраця та об’єднання зусиль, можуть виникати труднощі не з вашої вини.

З погляду особистих відносин день також складається непогано. Варто проявити ініціативу — вона, безперечно, отримає підтримку. Члени сім’ї більше, ніж зазвичай, потребують вашої уваги та підтримки.

Лев

Не найприємніший день. Ви ризикуєте стати мішенню образливих жартів, а також докорів та претензій. Деяким Левам нагадають про давно скоєні помилки. Представники знаку, звичайно, засмутяться, але намагатимуться не показати цього; їх самовладання заслуговує на повагу.

Середина дня — сприятливий час для ділових переговорів та укладання угод. А ось вечір найкраще підходить для розваг, сімейних поїздок, зміни обстановки. Вдалими будуть експерименти з іміджем, багато позитивних емоцій подарує відвідування спа-салону.

Діва

Намагайтеся не ризикувати: зараз не час випробовувати долю. Обережність, зважені та продумані рішення дозволять досягти поставленої мети без марних втрат. Можуть нагадати про себе давні недоброзичливці; ви вкотре дасте їм гідну відсіч, але відчуєте, що вже дуже втомилися від безглуздого протистояння.

Цього дня особливо важлива буде емоційна підтримка з боку близьких людей. Постарайтеся побачитися з людиною, якій можете довірити усі свої переживання та тривоги. Відверта розмова допоможе повернути душевну рівновагу.

Терези

Не виключені дрібні сварки та розбіжності, особливо часто вони виникають на роботі. Ви висловлюєтеся куди різкіше і відвертіше звичайного, чим немало спантеличуєте оточуючих. Важливо не дозволити роздратуванню взяти гору над здоровим глуздом. Якщо у цей день ви приймаєте рішення щодо фінансів або професійної діяльності, порадьтеся з людьми, яким довіряєте — можливо, ви згаяли щось важливе.

Другу половину дня варто присвятити спокійному відпочинку. Цього дня не можна випробовувати організм на міцність. Небажані будь-які навантаження, так що виснажливі спортивні тренування краще відкласти.

Скорпіон

Буде можливість вирішити кілька проблем, які не давали вам спокою останнім часом. Потрібно діяти швидко, нікому не дозволяти відволікти вас, збити з обраного шляху. Важливі зустрічі та ділові переговори найкраще планувати на середину дня, оскільки саме цей час найкраще підходить для плідних дискусій.

Після четвертої години ділова активність піде на спад, з’явиться потреба у спокійному відпочинку. Краще уникати контактів із малознайомими людьми, а також з тими, хто часто виводить вас із рівноваги двозначними жартами чи критичними зауваженнями. Справа в тому, що зараз ви особливо вразливі.

Стрілець

Сприятливий день для поїздок, насамперед — ділових. У новій обстановці ви відчуваєте приплив сил і енергії, на оточуючих справляєте найсприятливіше враження. Вдасться захистити свої інтереси, при цьому нікого не образивши і не зіпсувавши стосунки з опонентами. Можливий початок службових романів.

Друга половина дня принесе хороші новини щодо членів сім’ї. У деяких Стрільців з’явиться вагома причина змінити спосіб життя, відмовитись від шкідливих звичок. Можливі приємні витрати, вдалі покупки.

Козоріг

Не кидайте слів на вітер: будь-які обіцянки, дані цього дня, мають бути виконані, інакше ваша репутація постраждає. Можуть нагадати про себе давні недоброзичливці чи люди, які колись вас образили. Прийдеться відстоювати свої інтереси, часом досить жорстко. Сприятливий день для невеликих покупок, можна придбати подарунки для близьких або речі, якими користуватимуться всі члени сім’ї.

Самопочуття, гарне в першій половині дня, надвечір може дещо погіршитися. Спокійний відпочинок тут буде дуже доречним. Приймати гостей небажано.

Водолій

День довгих відвертих розмов, не завжди приємних. Доводиться визнати існування проблем, на які ви раніше не звертали уваги, і замислитись про їх вирішення. У багатьох Водоліїв з’являються нові професійні обов’язки, деяким представникам знаку доведеться працювати понаднормово.

Друга половина дня піднесе приємні сюрпризи, порадує добрими новинами. Буде можливість побачитись з друзями або просто весело провести час. Можна купувати незвичайні, навіть екстравагантні речі.

Риби

Успіх на вашому боці, і ви досягнете відмінних результатів, якщо будете діяти швидко. Насамперед справа стосується роботи — тут ситуація складається дуже сприятлива, можна і кар’єрними сходами піднятися, і значного збільшення доходів досягти. З колегами та керівництвом ви легко знаходите спільну мову, можна домовитися про спільну реалізацію якихось спільних ідей.

У другій половині дня можливі несподівані візити, не виключено, що гості затримаються надовго. Від планів, пов’язаних із поїздками, багатьом Рибам доведеться відмовитись, але навряд чи представники знаку пошкодують про це.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *