У Дніпрі сварка закінчилася різанинною

За підозрою у завданні тяжких тілесних ушкоджень поліція Дніпра затримала 45-річного містянина. Під час конфлікту нападник поранив ножем 50-річного чоловіка. Потерпілого госпіталізували до міської лікарні.

Злочин стався 13 березня близько 10.00 поблизу одного з магазинів по вулиці Київській у Новокодацькому районі місті Дніпра. Під час сварки між двома чоловіками 45-річний підозрюваний вдарив потерпілого ножем у живіт, після чого пішов з місця злочину.

за підозрою у завданні тяжких тілесних ушкоджень поліція дніпра затримала 45-річного містянина

Працівники відділення № 3 Дніпровського районного управління поліції встановили, що до злочину причетний 45-річний житель Дніпра. Правоохоронці затримали чоловіка в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили знаряддя злочину – ніж.

14 березня слідчі відділення поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу. Максимальне покарання за злочин – до 8 років позбавлення волі. Триває слідство.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *