Дніпропетровщина отримала генератори від Чехії

Майже 80 нових генераторів: Дніпропетровщина отримала допомогу від іноземних та українських партнерів.
75 одиниць з них були надані урядом Південно-Моравського краю Чеської Республіки. Цього тижня їх доставили за сприяння Дніпропетровської обласної ради у співпраці з Дніпропетровською торгово-промисловою палатою.
З метою оперативної доставки вантажу та швидкого проходження митних процедур, керівництво Дніпропетровської обласної ради та Дніпропетровської торгово-промислової палати об’єднали зусилля, використовуючи наявні в обох організацій важелі та ресурси.
Президент Дніпропетровської торгово-промислової палати Віталій Жмуренко особисто виїхав до польського м. Ярослав, аби прискорити процедуру оформлення гуманітарного вантажу та супроводу генераторів в наш регіон.
Сьогодні генератори вже готові для передачі комунальним закладам, підприємствам критичної інфраструктури та об’єднаним територіальним громадам області.
Пристрої слугуватимуть для забезпечення стабільної роботи громад і комунальних підприємств обласної інфраструктури.
Ще 4 генератори надійшли від благодійного фонду «Сильні разом 2023» та його засновників Юрія Візняка і Ярослава Візняка. Техніку передадуть за сприяння Дніпропетровської обласної ради та депутата Дніпровської міської ради Данила Міро.
«Окупанти не відмовляються від своїх планів та намірів: виведення з ладу енергетичної системи України досі залишається одним з пріоритетних завдань ворога. Наші підприємства, які забезпечують першочергові потреби населення, повинні мати резерви для безперебійної роботи в будь-яких умовах. Вдячний всім, хто підтримує Дніпропетровщину! Разом – сильні », – зазначив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.
Олена

Recent Posts

У Кам’янському провели церомонію нагородження переможців гри «Сокіл» («Джура»)

Про це повідомив мер міста Андрій Білоусов. "Підбили підсумки міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри…

2 години ago

Під Дніпром чоловік побив сусіда молотком

В Марганці правоохоронці затримали 38-річного нападника, який намагався вбити сусіда. Через суперечку між чоловіками сталася…

4 години ago

На Дніпропетровщині планують створити інтерактивний меморіальний комплекс на честь загиблих воїнів

У Тернівці, що на Павлоградщині, планують створити Меморіальний інтерактивний комплекс «Книга Пам’яті». Його присвятять загиблим…

4 години ago

У Дніпрі розшукують підлітка

Поліція Дніпра розшукує 16-річного Романа Шурунова. 1 травня хлопець пішов з місця мешкання в смт.…

5 години ago

Марго Роббі зіграє головну роль у новому фільму на основі коміксу

Американська актриса Марго Роббі, зірка фільму "Барбі", може виконати головну роль у майбутньому фільмі "Авенджелін"…

5 години ago

Європа відкриває двері для камʼянчан

Сьогодні ми продовжуємо цикл статей, у яких камʼянчани розповідають, як вимушено стали мешканцями інших країн,…

6 години ago