Найбільше підприємство Дніпропетровщини виплатить 13-ту зарплатню

Криворізький гірничо-металургійний комбінат ПАТ ArcelorMittal Кривий Ріг (АМКР, Дніпропетровська обл.) 7 квітня виплатить винагороду за роботу в 2022 році в розмірі 50% середньомісячної заробітної плати кожного працівника, повідомив генеральний директор підприємства Мауро Лонгобардо у своєму зверненні до трудового колективу.

При цьому він зазначив, що у 2022 році Україна, Кривий Ріг та підприємство зіткнулися з нечуваними викликами. Через блокаду портів та труднощів, пов’язаних із військовою російською агресією, завод працював лише на чверть своєї потужності, передає агентство Інтерфакс-Україна.

“Але завдяки самовідданому та професійному відношенню до роботи кожного з вас та фінансової підтримки корпорації “ArcelorMittal” ми прожили цей рік, зберегли виробничі потужності та уникнули скорочення персоналу”, – констатував топ-менеджер.

Він також повідомив, що за результатами переговорів з уповноваженим трудовим колективом підприємства особою — головою ПЗ ПМГУ було вирішено виплатити винагороду за підсумками роботи за 2022 рік у розмірі 50% середньомісячної заробітної плати кожного працівника за фактично відпрацьований час у 2022 році.

Гроші буде нараховано 7 квітня 2023 року.

“Цей виняток є доброю волею корпорації, яка вірить у перемогу України, надала нашому підприємству безпрецедентну підтримку в цих важких умовах і залишається в Україні та з Україною”, – резюмував Лонгобардо, текст звернення до працівників якого має агентство “Інтерфакс-Україна”.

ArcelorMittal Кривий Ріг – найбільший виробник сталевого прокату в Україні. Спеціалізується на випуску довгомірного прокату, зокрема, арматури та катанки. ArcelorMittal володіє в Україні найбільшим гірничо-металургійним комбінатом “ArcelorMittal Кривий Ріг” та рядом малих компаній, зокрема, ПАТ “ArcelorMittal Берислав”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *