Українка стала переможницею на «Міс Всесвіт-2022» у категорії національних костюмів

У конкурсі краси «Міс Всесвіт-2022» була оголошена переможниця в категорії національних костюмів. Українка Вікторія Апанасенко стала переможницею за результатами голосування користувачів застосунку Miss Universe.

«Створюючи цей костюм, ми хотіли втілити ідею про те, що війна не може зламати нашу силу і знебарвити наші серця. Навіть палаюча, Україна відродиться, як фенікс, і засяє яскравими барвами ! Цей костюм також символізує кожну жінку, яка бореться за свої права, свободу та своє майбутнє! Кожен з нас – Воїн Світла», – пояснювала Вікторія.

Костюм, який був створений відомою українською дизайнеркою Лесею Патокою, був пошитий в Україні за екстремальних умов протягом чотирьох місяців.

Процес пошиття проводився без електроенергії, під звуки сирен та у світлі свічок. Раніше дизайнерка працювала над образами для відомих українських виконавців, таких як Onuka, Джамала, Бумбокс, Pianoбой, Сергій Бабкін, Оля Полякова та інші.

«Нам так важливо було створити образ не просто красивої, а й сильної духом дівчини, що уособлює в собі всю Україну – незламну, сміливу, вільну. Попри всі складнощі і виклики, ми впорались із створенням образу вчасно, адже кожен з нас – воїн у своїй справі», – розповідала Леся Патока.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *