У Дніпрі озброєний чоловік пограбував магазин

За розбійний напад на співробітників магазину слідчі повідомили про підозру 63-річному дніпрянину. Під погрозою пістолета чоловік заволодів у продавців магазину грошовими коштами з каси. Однак втекти з коштами не встиг – один з працівників натиснув тривожну кнопку та викликав охорону.

Злочин стався 15 березня, близько 17.30, у закладі з продажу електронних товарів по вулиці 20-річчя Перемоги у Дніпрі. Нападник зайшов до магазину та здійснив декілька пострілів в стелю з пістолета. Потім наказав одному з працівників магазину лягти на підлогу, у іншого, під погрозою травматичного пістолета, почав вимагати гроші з каси. Чоловік забрав гроші у сумі близько 36 тис. гривень та поклав їх до свого рюкзака. Однак піти з місця злочину не зміг – його затримали працівники Державної служби охорони.

Працівники відділення поліції № 4 Дніпровського районного управління поліції затримали 63-річного жителя міста Дніпра в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

16 березня слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин – до 15 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *