Рецепт дня: Салат з буряком “Рожевий фламінго”

Салати з буряком найпопулярніші у холодний сезон. Але звичайний вінегрет або тертий варений овоч з горіхами і часником досить набрид. А запасів ще багато. У такому випадку варто спробувати рецепт бурякового салату з крабовими паличками. Таке незвичайне поєднання точно не залишить ваших гостей байдужими.

Салат «Рожевий фламінго» досить легкий, тому підійде для пізньої вечері. Але тоді краще виключити майонез із заправки або використати низькокалорійний продукт. Загалом рецепт з розряду простих, так що готувати можна хоч щодня.

Складові
Буряк 200 г, Яйце 2 шт., Твердий сир 100 г ,Крабові палички 100 г, Майонез 2 ст. л., Сметана 2 ст. л., Часник 1 зуб., Сіль за смаком.

Приготування
Якщо крабові палички заморожені, дістаньте заздалегідь, щоб розтанули. Потім наріжте на маленькі шматочки.

Відваріть буряк та яйця. Коли охолонуть, почистіть і натріть на тертці. Для заправки змішайте майонез зі сметаною і часником, пропущеним через прес. Додайте отриманий соус у салат і перемішайте.

Перевірте салат на сіль, якщо потрібно посоліть. Викладіть закуску в кулінарне кільце та утрамбуйте ложкою. Приберіть у холодильник на 2–3 години.

Коли салат настоїться, акуратно зніміть кільце і подавайте страву на стіл.
Якщо ви поспішайте, і вам ніколи оформляти і охолоджувати салат з буряка, нічого страшного. Просто викладіть його в салатник і можете відразу ж їсти. Повірте, смак страви не постраждає.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *