У Кам’янському продають «Торбу», «Буревісник» та колишні «Черевички»

У Кам’янському виставили на продаж без перебільшення легендарні крамниці та кафе. Оголошення опубліковано на сайті ОЛХ.

Так, за 40 тисяч доларів продають магазин “Буревісник”, розташований на вулиці Республіканській, 48А. Його площа – 63 квадратні метри.

 

«Прекрасне місце розташування, відмінно підійде під ваш бізнес, розташування за адресою Республіканська, 48А. Також приміщення може підійти під офіс, аптеку, відділення пошти, будь-який вид діяльності. Торг доречний», – наголошують автори оголошення.

У центрі міста, на проспекті Свободи, 56, виставили на продаж мисливський магазин “Ведмідь”. Приміщення двоповерхове – 159,9 кв.м. Знаходиться у житловому будинку. На першому поверсі розташувалася збройова кімната, 3 підсобні приміщення (під склади), котельня, на другому – офіс, санвузол. Автор зазначає, що у магазині є всі зручності – автономне опалення, світло, газ, вода, кнопка виклику охорони.

Бажають за «Ведмедя» 125 тисяч доларів.

Старожили Кам’янського пам’ятають на цьому місці зовсім інший магазин – Черевички, де продавалося різне взуття. До речі, зупинку громадського транспорту тут досі так і називають «Черевичками».

Ще один дуже популярний заклад – кафе «Торба», площею 210 квадратних метрів, що на вулиці Слісаренка, 40. Колись, у радянські роки, тут був один із небагатьох на Черемушках пивбар, а вже у 90-х він став дуже популярним арт-клубом, куди з’їжджалися хлопці з усіх куточків України заради виступів улюблених гуртів та рок-н-рольної атмосфери. Пізніше “Торба” стала звичайним кафе.

Тепер його продають за 65 тисяч доларів. Також кафе можна взяти в оренду за 10 тисяч гривень.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *