Футзальні фінали у Кам’янському (фото)

У Кам’янському завершується футзальний сезон-2023.

Сьогодні у залі спортивного комплексу “Прометей” відбулося кілька фінальних матчів “Кубка ліг”. У першому грали команди “Легіон” та “БАМ Сіті”. То був фінал групи В. З рахунком 2:0 перемогла команда “БАМ Сіті”. У другому визначилася найсильніша команда групи Б. У цьому матчі зустрілися команди “ПМГУ Метінвест Промсервіс” та “Союз Сталь”. Перевага “ПМГУ” була більш ніж переконливою, підсумковий рахунок 12:2 на їхню користь.

спортсмены

Найцікавішим був фінальний поєдинок групи А – найсильніші у турнірі. Зустрічалися команди “Атлетік” та “Металург”. Ці команди по праву вважаються найкращими у Кам’янському, у нещодавньому чемпіонаті міста з футзалу “Атлетік” посів перше місце, “Металург” – друге.

футболисты

коряк

Гра вийшла дуже напруженою, вже з перших хвилин ініціативу захопив “Атлетік” “Атлетам” вже в дебюті зустрічі вдалося забити 2 м’ячі, після чого “металурги” відіграли один. Однак незадовго до перерви “Атлетік” знову забиває, перший тайм закінчується з рахунком 3:1. Після перерви “Металург” спробував переламати перебіг зустрічі, але зумів забити лише один м’яч. До речі, гра у другому таймі була жорстокою і часом навіть грубою. Судді навіть довелося показати кілька “жовтих” карток. Поєдинок так і закінчився з рахунком 3:2 на користь “Атлетік”.

спортсмены

спортсмены

Нагороди переможцям та фіналістам усіх трьох ліг вручав керівник управління молоді та спорту Кам’янської міськради, голова Федерації футболу міста Едуард Коряк, а також активісти Молодіжної ради міста. Усі команди отримали комплекти медалей та кубки, а у групі А були визначені найкращі гравці фіналу. Едуард Коряк подякував усім футболістам за участь і зазначив, що після завершення футзального сезону незабаром стартують ігри на відкритих полях – Кубок відкриття сезону та Кубок серед школярів.

Велике спасибі нашим військовим, завдяки яким ми маємо можливість проводити такі турніри. Вже у квітні гратимемо на свіжому повітрі, більше того – ми плануємо проведення відкритого чемпіонату Кам’янського з футболу, запрошуються команди Дніпра, Верхньодніпровська, Петриківки тощо, – зазначив Едуард Коряк.

Сьогодні пройдуть чергові фінальні матчі “Кубка ліг” у футзалі. Ігри відбудуться на СК “Прометей”, початок о 14:00 та 15:00.

награда

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *