Зі святом, працівники ЖКГ та сфери послуг Кам’янського!

Співробітників цих галузей привітав мер Кам’янського Андрій Білоусов.

«У Кам‘янському ніч минула без тривог та надзвичайних подій.
Мирної всім неділі!

Сьогодні, 19 березня, своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!
Це сфера міської інфраструктури, від якої безпосередньо залежить комфорт і затишок в наших оселях те, без чого неможливе сучасне цивілізоване життя: світло й газ, вода й тепло, робота ліфтового господарства, облаштування прибудинкових територій, ремонт автошляхів та багато іншого.

Шановні працівники житлово-комунального господарства, в умовах воєнного часу ваша робота стала ще більш складною через непередбачувані обставини. Незважаючи ні нащо й завдяки злагодженій роботі всіх житлово – комунальних служб міста, ми пережили найскладнішу зиму.
Міська комунальна галузь працює стабільно й злагоджено, оперативно усуваючи аварійні ситуації та наслідки злочинних атак окупантів.
Дякую кожному з вас за професіоналізм, відповідальне ставлення до своїх обов’язків та відданість обраній справі. Нехай ця весна буде переможною для нашої країни. Зі святом!», – йдеться у привітанні.

 

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *