Школярів Дніпропетровщини запрошують на Всеукраїнський конкурс малюнків

Школярі Дніпропетровщини можуть долучитись до конкурсу учнівських малюнків «Мої права: разом до перемоги». Його проводять у Міжнародний день захисту дітей.

Учасники повинні надіслати малюнки про права та свободи дітей і як вони порушуються через війну війни. Приєднатися запрошують учнів українських шкіл, які нині проживають за кордоном або на тимчасово окупованих територіях.

Твори можуть бути виконані у довільній техніці формату А4. Роботи слід надіслати на пошту [email protected], вказавши тему листа «Мої права». Підготувати необхідно заявку з інформацією про автора. Дедлайн – 1 травня. Подробиці – на сайті.

Оцінюватимуть роботи громадські діячі, науковці, художники, правоохоронці. Переможців оголосять до 30 червня. Їх оберуть у кількох номінаціях за трьома віковими категоріями: 6-10, 11-14 та 15-18 років. Призери отримають нагороди та подарунки.

Конкурс ініціював Український координаційний центр щодо підвищення правової освіти населення разом із Українською молодіжною юридичною асамблеєю, благодійним фондом «Об’єднання світових культур» та Українською асоціацією підтримки творчої молоді.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *