Кам’янське повертається до нормального життя

Щойно зима поступилася своїми правами весні, як у місті комунальні служби почали наводити порядки на вулицях: прибирати сміття, обрізати дерева, «латати» ями на дорогах. Навіть розібрали рештки блокпоста на мосту.

Споруджений у перші дні повномасштабного російського вторгнення в Україну, цей блокпост, залишившись за кілька місяців безхазяйним, став поступово перетворюватися на звалище. Мішки з піском, з яких зводилися захисні барикади, почали рватися, і колись грізні захисні споруди згодом перетворилися на купи піску, порослого бур’яном. Зараз весь цей пісок із залишками мішків та іншим сміттям, що скупчився в цьому місці, вивезений і бруківкою, що з’єднує правобережну та лівобережну частини міста знову радує око чистотою та порядком.

Якщо знову ж таки згадувати перші дні вторгнення, то частина особливо патріотично налаштованих городян займалася тим, що зафарбовувала та зривала з будинків таблички із зазначенням вулиць та номерів будівель. Передбачалося, що якщо раптом окупанти таки дійдуть до Кам’янського, то без подібних покажчиків вони заблукають у хитросплетенні наших вулиць, площ та глухих кутів. Насправді відсутність цих табличок завдала маси незручностей переселенцям, які змогли сховатися від війни в нашому місті.

І цей «перегин» теж зараз виправляє міська влада, розміщуючи на фасадах будинків таблички з назвою вулиць, багато з яких вже будуть новими після проведеної декомунізації.

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *