Гороскоп на 22 березня 2023 року

Овен

Вдалий плідний день, що обіцяє великі успіхи, але тільки за умови, що ви будете працювати не покладаючи рук і пред’являти собі такі ж високі вимоги, як до оточуючих. Ви легко знаходите спільну мову з людьми, тому для ділових переговорів, у тому числі найвідповідальніших, момент зараз найкращий, інформує Ukr.Media.

Ви легкі на підйом, і можете швидко зібратися в подорож, навіть тривалу і далеку. Для початку подорожей, у тому числі незапланованих, це вдалий день. Найкраще вирушати в дорогу з коханою людиною.

Телець

Не найпростіший день: вам доведеться попрацювати, щоб порозумітися з потрібними людьми і з їх допомогою досягти поставлених цілей. Колеги, на яких ви звикли покладатися абсолютно у всьому, можуть дратувати вас та виводити з себе. Тельці-керівники будуть засмучені забудькуватістю підлеглих.

Значно краще складаються відносини з близькими, тут ви можете розраховувати на підтримку та розуміння. Добре займатися сімейними справами, облаштовувати житло та оновлювати інтер’єр. Вечір підходить для прийому гостей.

Близнюки

Не найпростіший день, але труднощі вам не страшні. Які б проблеми не виникали на вашому шляху, ви зберігаєте гарний настрій та впевненість у своїх силах. Можна обговорювати важливі питання, які стосуються бізнесу, фінансів та майна — шанси знайти правильне рішення дуже високі.

Сприятливий день для відвідування будь-яких багатолюдних зборів, а також для публічних виступів. Ви з усіма добре ладнаєте, але особливо легко виявляється порозумітися з жінками — вони розуміють вас з півслова. Можна робити покупки, зокрема великі, купувати предмети розкоші.

Рак

Вдалою буде перша половина дня — якщо не марнувати час, можна вирішити кілька серйозних робочих проблем, домовитися про співпрацю з новими партнерами, створити надійну базу для майбутніх успіхів. Після обіду варто зменшити оберти, а ще краще — трохи відпочити, інакше ви зовсім виб’єтеся з сил.

Друга половина дня буде присвячена сімейним турботам. Близькі потребують вашої підтримки, і ви зробите все можливе, щоб допомогти їм упоратися з труднощами. Вечір підходить для роздумів про майбутнє та складання довгострокових планів.

Лев

Зірки до вас прихильні, і цим варто скористатися: є шанс вирішити проблеми, над якими ви довго ламали голову, просунутися у справах, досягти якихось важливих цілей. Левам особливо щастить у всьому, що пов’язано з грошима, тому доходи представників знака можуть помітно зрости.

Сприятливий день для спілкування та початку відносин як ділових, так і дружніх. Не виключені романтичні захоплення і навіть кохання з першого погляду. Вечір — слушний час для прогулянок: завдяки їм настрій покращиться, ви відчуєте приплив сил.

Діва

Ваша працездатність не може не дивувати: за цей день ви зможете зробити значно більше, ніж представники інших знаків. Складні завдання вас анітрохи не лякають; ви раді будь-якій можливості проявити себе, знайти гідне застосування своїм знанням та досвіду. Можливе підвищення по службі буде шанс укласти вигідні угоди.

Дуже сприятливий день для спілкування з жінками. Вони будуть надійними союзницями, дадуть добрі поради, запропонують допомогу, якщо в цьому буде потреба. Поїздки складаються вдало, зміна обстановки йде на користь.

Терези

Дуже вдалим та плідним буде ранок. Використовуйте цей час максимально ефективно, оскільки згодом вплив позитивних тенденцій піде на спад. Можливі затримки у справах, складні ситуації, конфлікти з людьми, добрі стосунки з якими вам дуже важливі.

Необхідна розбірливість у контактах: є ризик постраждати через дії шахраїв. У другій половині дня дуже важлива обережність, тому що ймовірність помилок у цей час висока, і навіть дрібниця може мати дуже неприємні наслідки.

Скорпіон

Цей день відкриває нові перспективи, дає змогу досягти результатів, про які раніше можна було лише мріяти. Зі складними, незговірливими, упертими людьми вам вдається порозумітися, інші і зовсім розуміють вас з півслова. З’являються нові ідеї, Скорпіони із задоволенням експериментують, не бояться порушити традиції, вчинити по-своєму, а не так, як радять оточуючі.

У всьому, що стосується фінансів та цінного майна, можна покластися на інтуїцію: підказки її безпомилкові. Можливі несподівані подарунки, незаплановані вдалі покупки.

Стрілець

Труднощі не виключені, але навряд чи вони будуть значними. Ви можете розраховувати на підтримку друзів та перевірених союзників, колег та ділових партнерів. Можливе професійне зростання, деякі Стрільці отримують дуже привабливі пропозиції. Друга половина дня обіцяє корисні знайомства; насамперед це стосується представників знака, які лише починають будувати кар’єру.

Вдалий день на вирішення юридичних питань, відвідування державних організацій, оформлення документів. Ви уважні до деталей, звертаєте увагу навіть на дрібниці; зараз це дуже до речі.

Козоріг

Не завжди вдається швидко досягти потрібних результатів, але ви виявляєте наполегливість і досягаєте свого. Це чудовий день для того, щоб проявити лідерські якості, зібрати навколо себе однодумців, розпочати роботу над новими цікавими проектами. Гроші надходять своєчасно, а розпоряджуєтеся ви ними дуже розумно.

Можна проявляти ініціативу і на роботі, і в особистих відносинах: ви безсумнівно отримаєте підтримку. Близькі охоче допоможуть вам у реалізації нових ідей, а ви, у свою чергу, не відмовтеся виконати прохання тих, кого любите.

Водолій

Це плідний та вдалий день. Єдине, що може його зіпсувати — це ваша власна лінь, з якою не так просто впоратися. Ставте собі цілі, яких цікаво домагатися, шукайте людей, чий приклад надихне на подвиги, і день не пройде даремно. Добре вчитися чогось нового, переймати чужий досвід; варто прислухатися до порад старших.

Потрібна обережність у фінансових справах. Багатьом Водоліям доведеться відкласти якісь заплановані покупки та витрати. Небажано брати гроші у борг, купувати речі (насамперед — побутову техніку) у кредит.

Риби

Чимало часу ви проведете у роздумах про майбутнє, і це не випадково, адже цей день відкриває привабливі перспективи, дає можливість розпочати нові ділові чи особисті стосунки. Однак ви розумієте, що, хоч би яким був перший порив, все потрібно як слід обміркувати. Тому поспішати не варто, а варто скласти план дій та дотримуватись його у всьому.

Можна прислухатися до порад людей, які вже не раз допомагали вам, ділилися знаннями та досвідом. А ось підказки випадкових знайомих просто пропускайте повз вуха, хоч би скільки вас переконували в тому, що в них є здоровий глузд.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *