На Дніпропетровщині зловили серійних злодіїв

Нікопольські слідчі викрили трьох чоловіків та жінку, причетних до семи фактів крадіжок у місті.

Так, 23 лютого та 1 березня 36-річна місцева мешканка, неодноразово судима за майнові злочини, викрала у знайомого два мобільні телефони. Також оперативники встановили її причетність до крадіжки планшета із квартири у місті Нікополі, що сталася 16 лютого. Про це повідомили у поліції Дніпропетровської області.

Також правоохоронці встановили 31-річного чоловіка за підозрою у двох крадіжках. 4 січня він проник у приватний будинок та вкрав телевізор, а 5 лютого з підсобного приміщення вкрав велосипед та автомобільні покришки. Своїми діями він завдав потерпілому збитків на суму майже 25 тисяч гривень.

Поліцейські також викрили 26-річного чоловіка у крадіжці мобільного телефону. 31-річний раніше неодноразово судимий за майнові злочини мешканець одного з під’їздів міста викрав жіночу сумочку з гаманцем. Частину викрадених речей вдалося вилучити та повернути потерпілим.

21 березня за погодженням із Нікопольським окружним прокуратором чотирьом правопорушникам повідомили про підозру за скоєння злочину, передбачених ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Їм загрожує позбавлення волі терміном до 8 років.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *