Ханумака та Петрожицьку розкритикували за новий трек про “піксельну спідничку” (відео)

Українсько-американський гурт HANUMIKE випустив дуетну роботу з зіркою серіалу “Папік” Дашею Петрожицькою.

Артисти представили композицію “Дика Дичка”, яку присвятили жінкам в ЗСУ, які попри все, не лише залишаються найвідважнішими, а ще і найкрасивішими.

За словами виконавців, їхній трек – також про палке кохання в сучасних реаліях: він – справжній патріот своєї країни. Вона – гаряча та нестримна дівчина, яка теж боронить своє. У них на двох не лише одне завдання – знищити ворога, а й одне кохання.

“Ми намагалися розповісти про наших дівчат, які взяли всю волю в кулак і без сентиментів б’ють по окупанту. Ну і як це може не зачаровувати?” — зазначили артисти. Головним героєм кліпу став POSITIFF та українські жінки військовослужбовці, які з’являються наприкінці кліпу.

Втім, не всім шанувальникам знаменитостей стала зрозуміла їхня робота. Зокрема, юзерів обурили деякі фрази у тексті пісні стосовно військових жінок: “Дика Дичка? Піксельна спідничка? Мій незламний бетер без саляри вже скучає? Підкажіть будь ласка в якому з рядків цієї пісні я можу побачити прояв поваги до жінок-військовослужбовців? Це дійсно пісня про палке кохання?”, “ЗСУ та жінкам в його лавах шана та  подяка, але пісня – дно як і кліп. Просто хайпують на темі. Ганьба!”, “сексуалізація військових жінок (те, проти чого жінки борються, бо наша спільнота вважає, що харасмент на роботі – це ок). Піксельна спідничка.. бетер без соляри… Це шароварщина і хайп на військовій темі. Дякую лише за те, що нагадали, що жінки також воюють за нашу країну”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *