“1+1 Україна” покаже турецький драматичний серіал “Невірний” (відео)

27 березня о 17:10 на телеканалі “1+1 Україна” відбудеться прем’єра турецького серіалу “Невірний” (Sadakatsiz), який є адаптацією відомого британського серіалу “Доктор Фостер” та знімався у Стамбулі.

В основі сюжету лежить історія зради й помсти в подружній парі. Головна героїня на ім’я Асіє – лікарка, батьки якої загинули в автокатастрофі, коли вона була маленькою. Асіє має чоловіка Волкана, родина та друзі якого замінили їй рідних людей.

Новий турецький серіал “Невірний” / Фото: пресслужба каналу “1+1”

Вона дуже кохає свого обранця, але після того, як знайшла на шарфі коханого пасма чужого жіночого волосся, в її серці оселилася недовіра. Жінка раз за разом прокручує у голові сценарій того, що вона буде робити в разі, якщо чоловік її зраджує. Але навіть не може уявити, з якими труднощами їй доведеться зіткнутися в найближчому майбутньому. Асіє розуміє, що живе в павутинні брехні, а коли спливають подробиці зради, її життя руйнується, і вона присвячує себе помсті.

Новий турецький серіал “Невірний” / Фото: пресслужба каналу “1+1”

В головних ролях — Джансу Дере, Джанер Джиндорук, Меліс Сезен.

Серіал був номінований на 7 нагород премії “Золотий метелик-2021” у номінацях “Найкращий серіал”, “Найкраща акторка”, “Найкращий сценарій” та інші, а також у двох номінаціях цієї ж премії 2022 року. Серіал було адаптовано в декількох країнах, серед яких Велика Британія, Франція, Індія, Південна Корея, Філіппіни та інші.

Чи зможе Асіє подолати ревнощі та зберегти родину, дивіться вже 27 березня на телеканалі “1+1 Україна”.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *