У Кам’янському змагалися гандболісти

17-19 березня  у КЗ «ДЮСШ № 1» КМР (директор Микита Івашина) пройшли відкриті обласні змагання з гандболу серед хлопців та дівчат 2011 р.н. У змаганнях взяли участь шість команд хлопців та шість команд дівчат – представники ДЮСШ № 1, м. Кам’янське, ДЮСШ «Темп», м. Тернівка, гандбольного клубу «Дніпро» та спортивного клубу «Тайм».
Ігри були напружені та часом непередбачувані. І в результаті завзятої боротьби місця серед учасників розподілились наступним чином:
І місце посіла команда дівчат «ДЮСШ № 1», тренер – Олена ГОНЧАР, а також команда хлопців «ДЮСШ № 1», тренер – Валерія САВІНА.
ІІ місце зайняли команди дівчат ГК «Дніпро», тренер Олег Усенко і команда хлопців ГК «Дніпро», тренер – Оксана Усенко.
ІІІ місце дісталося команді дівчат ДЮСШ «Темп», тренер – Олександра ЗЛОБІНА та команді хлопців ДЮСШ «Темп», тренер Наталія ПАРАКА.
Слід зазначити, що в суддівстві змагань, а також у проведенні церемонії нагородження переможців надавали допомогу вихованки відділення гандболу, досвідчені гандболістки, що виступають за команду Вищої Ліги «ДНІПРО-ДЮСШ № 1», також суддівського досвіду набули гравчині гандбольного клубу «Дніпро».

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *