У Дніпрі чоловік грабував ювелірні магазини

Поліція Дніпра затримала зловмисника, який пограбував два ювелірні магазини на 2,1 мільйона гривень. Чоловік заходив у магазини, розбивав каменем вітрини та заволодів золотими прикрасами. Награбоване майно збувало у Києві.

Оперативники Дніпровського районного управління поліції за участю представників кримінального аналізу спільно з поліцейськими відділення поліції №7 встановили та затримали 33-річного дніпрянина. Доведено його причетність до пограбувань у торгових центрах у Шевченківському та Соборному районах міста. Влітку 2022 та на початку цього року пограбував ювелірні магазини та заволодів прикрасами на 2 мільйони 100 тисяч гривень.

23 березня поліцейські провели санкціоновані обшуки у Києві та Дніпрі. Під час обшуку чоловік намагався позбутися речових доказів та викинув пакунок із ювелірними виробами у вікно. Правоохоронці вилучили прикраси, серед яких обручки, ланцюжки та інші золоті вироби. Крім цього, у затриманого правоохоронці вилучили корпус гранати Ф-1 та запал типу УЗРГМ.

33-річного чоловіка було затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі повідомили затриманого про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 186 (грабіж) та ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами чи вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Продовжується досудове розслідування.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *