Жителі Кам’янського долучилися до весняного прибирання

Органи самоорганізації населення активно долучаються до робіт з благоустрою територій міста.
З початку березня на заклик органів самоорганізації населення до проведення робіт по упорядкуванню прибудинкових територій та територій біля занедбаних і покинутих будинків долучаються активні та небайдужі мешканці міста.
Так, мешканці квартального комітету №15 Південного району (керівник ОСН Рибалка О.В.) провели суботник, очистили від випадкового сміття зелену зону по вул. Гетьмана Дорошенка. На перехресті вул. Гетьмана Дорошенка та вул. Барвінкова прибрано несанкціоноване звалище, на його місці висаджено дерева.
Квартальним комітетом №8 Південного району (керівник ОСН Горкун Л.Д.) – організовано роботи по прибиранню дитячого майданчика по вул. В.Чорновола.
За участю Лівобережного територіального комітету (керівник Козаченко Т.В.) та мешканців будинку №18А по просп. Наддніпрянський (ОСББ «Мрія 2018») проведено роботи з благоустрою прибудинкової території, упорядкуванню газонів.
Комітетом 4-го мікрорайону Дніпровського району (керівник ОСН Новікова Т.М.) – організовано роботи по прибиранню прибудинкової території від випадкового сміття, упорядкуванню газонів та клумб навколо будинку №11 по вул. Воїнів-афганців.
Працювали всі з великим натхненням, бо чистота нашого життя починається з чистоти нашої оселі, нашого подвір’я. Роботи надалі продовжуються.
Відділ з питань діяльності ОСН та ОСББ міської ради звертається до мешканців не залишатись байдужими та приймати активну участь у проведенні робіт з благоустрою та санітарного очищення міста, та нагадує про необхідність приведення у належний санітарний стан територій, прилеглих до індивідуальних житлових будинків після зимового періоду.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *