Заміж за розрахунком: жінки яких знаків Зодіаку це роблять частіше

 Астрологія підкаже, які є шанси у представниць зодіакального кола отримати задоволення у вигідному зв’язку, і які чоловіки-представники найбільше підходять для вигоди в матеріальному плані, інформує Ukr.Media.

Овен

Якщо жінка цього знака перебуває в стадії закоханості, то їй все одно, який статус у її обранця. Їй рухає тільки пристрасний імпульс, через який вона поєднується шлюбом. Таким же способом і розлучається, при впливі тимчасових поривів, без жалю і без найменшої оглядки на минуле. Але якщо представниця для себе поставила за мету знайти тільки багатого чоловіка, то їй потрібно пошукати його серед Стрільців, Левів і Овнів. Щедрі і сексуальні кавалери не упустять з таким потенціалом дамочку, а вона легко зможе біля себе утримати заможного чоловіка.

Телець

Покровителі цього знака допомагають не тільки роздобути забезпеченого чоловіка, але і знайти в корисливому шлюбі своє щастя. Дуже часто з самого юного віку представниці знають, як себе подати і вигідно підкреслити свою привабливість. І якщо до того ж вона буде прекрасною господинею, то у неї є всі шанси перетворити нудний шлюб за розрахунком в справжню романтичну історію. Але для повної життєвої забезпеченості, їй потрібно шукати матеріальних спонсорів серед Риб, Терезів і Козерогів. Ці дами знають, як правильно побудувати відносини з подібними партнерами.

Близнята

Жінки цього знака просто обожнюють гроші, і вважають їх головним натхненником свободи. А матеріальні труднощі можуть тільки поранити їх тонку душу. Тому шлюб за розрахунком для них цілком усвідомлена подія. Але вся річ у тім, що не кожен чоловік захоче надати для своєї дами повну свободу, до якої вона так звикла. І їй доводиться шукати золоту середину. Знайти щастя вона зможе, лише закрутивши любовний роман, де головною метою буде фінансова сторона. Для життя їй підійде практично будь-який партнер, крім Скорпіона і Овна. І вся різниця в тому, що вони її можуть придушити своїми ревнощами.

Рак

Для чутливих і сентиментальних представниць шлюб за розрахунком нижче їх гідності. Тому ці дами керуються тільки власними почуттями, особливо не цікавлячись готівкою гаманця свого партнера. Хоча фінансова стабільність їй додасть упевненість в тому, що її сім’я буде в повному достатку. А якщо в родині буде повний порядок, то ця жінка буде себе вважати цілком щасливою. Вдалим можна назвати тандем з чоловіками знаків Терези і Козеріг.

Лев

Цим жінкам сама совість говорить про те, що потрібно з життя брати тільки найкраще. Тому вони в усьому дотримуються гасла, і це стосується вибору партнера. Але з цим у представниць створюються деякі складності. Часом обраний партнер не завжди відповідає їх вимогам, адже дама завжди повинна виглядати належним чином, завдяки своєму статусу. А на це все потрібно чимало вкладень. І щоб для себе забезпечити надійний фінансовий тил, слід звернути увагу на чоловіків за знаком Овен, Телець або ж Лев.

Терези

Навіть найбільш розважлива представниця має уявлення про естетичну сторону своєї мети. Для неї важливо бути успішною і привабливою. І на створення своєї зовнішності часом необхідні великі кошти. І щоб підтримувати свій статус, їй необхідний солідний чоловік. Забезпечити її достаток зможе тільки Лев і Овен, адже вони як ніхто інший з гідністю оцінять її красу та інші достоїнства.

Скорпіон

Для пристрасної представниці є майже, що сенсом життя зловити у свої мережі забезпеченого представника. І при цьому вони не намагаються заробити самі гроші, а роблять це за допомогою інших. Жінки вважають, що свою сексуальність та інші якості вони можуть тільки вигідно обміняти на купюри. Але якщо представниці на шляху зустрівся забезпечений одружений чоловік, вона докладе всіх зусиль, щоб його відбити у власної дружини. Для дам подібного знака більше підходять чоловіки Терези, Діви і Водолії. З ними цілком по їх поняттю можна вступати в шлюб за розрахунком.

Стрілець

Для цих жінок фінансові сторони не мають суттєвого значення. Хоча вони не проти отримати в якості подарунка грошову суму на розваги, але для них важливе значення мають почуття. Тому для них навіть самі забезпечені і перспективні шлюби за розрахунком можуть не принести задоволення. І це обґрунтовується тим, що волелюбна жінка з принципових міркувань не хоче підкорятися багатому чоловікові. Представниці намагаються шукати рівноправного партнера серед Близнят, Терезів і Водоліїв.

Козоріг

Це типові представниці шлюбу за розрахунком. Жінки далеко наперед прораховують всі ходи, і пред’являють до свого обранця завищені вимоги. Для неї вигідною стихією є вигідні любовні відносини або шлюб за розрахунком. Цим представниця не тільки самостверджується, але і їй зраджує впевненості той факт, що біля неї знаходиться забезпечений чоловік. Тому їй ідеально підійде Стрілець, Лев або Овен.

Водолій

Для жінок цього знака велике значення в житті грає духовна сторона. І вони завжди на задній план відсувають матеріальні багатства. І якщо вона прийме рішення одружитися за розрахунком, то скоро від цієї ідеї почне страждати. А це нічого крім розчарування в сімейному житті їй не принесе. Але тільки, якщо партнер буде представниці близьким по духу, і до того ж матеріально забезпеченим, то тоді подібний союз можна назвати вдалим. А для сімейного щастя їй підходить Скорпіон, Рак, Риба.

Риби

Ці представниці наскрізь просякнуті матеріальними цілями, адже вони справжні цінительки всього красивого і вишуканого. Їм приносить задоволення добре виглядати і бути на піклуванні заможного чоловіка. І не факт, якщо чоловік не буде задовольняти її запитам, то вона його швидко змінить на іншого коханого. Для неї важливо, щоб він цінував її погляди і смаки, підкріплюючи при цьому вигідними вкладеннями. Подібних фінансових спонсорів слід пошукати серед Водоліїв, Скорпіонів і Стрільців.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *