У скарбичці кам’янчан – 18 медалей

У місті Луцьк з 23 по 26 березня відбулися Чемпіонати України з тхеквондо серед молодших юнаків, юнаків, юніорів у розділі Керуги, а також фінал Всеукраїнської гімназіади у розділі Керугі та Пумсе. 
Спортсмени кам’янської міської федерації тхеквондо, вихованці ДЮСШ №№ 1,3,4 разом зі своїми тренерами гідно представили наше місто та область на цих змаганнях.
Молодші юнаки вибороли одне «золото» та одне «срібло», юнаки – дві «бронзи», юніори – одне «золото» та одну «бронзу». У гімназіаді у розділі Керугі – три других місця та  одне третє, у розділі Пумсе – чотири перших, три других та одне третє місце. Загалом наші бійці завоювали 18 медалей.
Підтримку команді надала міська влада Кам’янського в особі керівника департаменту молоді та спорту міськради Едуарда Коряка та ГО «Бджола» в особі лідера обласної партійної організації, депутата міськради Олександра Лукашова.
«Дякуємо Збройним Силам України за можливість займатися та брати участь у змаганнях. Дякуємо за допомогу міському голові Андрію Білоусову, ГО «Бджола», Управлінню молоді та спорту КМР. Дякуємо батькам спортсменів та організаторам змагань, суддівському корпусу та тренерам», – зазначають у Федерації тхеквондо Кам’янського.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *