Турнір всеукраїнського масштабу у Кам’янському

У суботу в Палаці тенісу спортклубу «Прометей» відбувся відкритий чемпіонат Кам’янського з кіокушин-карате.
Турнір вийшов дуже представницький – в ньому прийняло участь близько 350 юних каратистів не лише з нашого міста, а й з Києва, Харкова, Запоріжжя, Дніпра, Кривого Рогу, Синельниково та Верхівцеве. Серед учасників – переможці престижних обласних, всеукраїнських та європейських турнірів. За один день пройшло біля 300 поєдинків на татамі. На балконах Палацу зібралося чимало вболівальників різного віку, які підтримували своїх улюбленців.
У церемонії відкриття чемпіонату взяв участь керівник Управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк. Від імені мера Андрія Білоусова він привітав кам’янчан та гостей міста, побажав їм вдалих боїв та подякував Збройним Силам України за те, що ми маємо можливість проводити такі масові та захоплюючі турніри. Голова Федерації кіокушин-карате Кам’янського Олексій Удовицький побажав всім участникам так блискуче захищати честь своїх команд, як наші воїни захищають рідну землю від окупантів.
Після церемонії та виконання Гімну України розпочалися бої, які проходили одразу на трьох майданчиках.
–    Наше місто все більш впевнено стає справжнім спортивним центром України, ми приймаємо все більше и більше турнірів за участю спортсменів з усієї країни, а кам’янчани успішно виступають на національних та міжнародних змаганнях. Міська влада та спортивна громадськість зроблять усе можливе, щоб спортивна слава Кам’янського розповсюджувалася далеко за його межами. Ми міцно тримаємо спортивний фронт! – зазначив Едуард Коряк.
Каратисти Кам’янського виступили дуже достойно у такій солідній компанії. На рахунку наших бійців – 9 золотих, 15 срібних і 4 бронзові медалі.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *