Обговорювали стратегію Кам’янського

29 березня під керівництвом першого заступника міського голови Олександра Чернишова відбулось засідання Комітету з управління впровадження Стратегії розвитку міста Кам’янске на період до 2027 року.
На засіданні Комітету обговорювались питання проведення аналізу Стратегії розвитку міста на період до 2027 року, плану її реалізації у 2021 – 2023 роках а також підготовки Плану реалізації стратегії на 2024 – 2027 років.
За результатами засідання, виконавчим органам міської ради доручено проінформувати про стан виконання проєктів розвитку міста протягом 2021 – 2023 років, та надати пропозиції щодо проєктних ідей, які планується реалізовувати у наступні 4 роки (2024-2027 роки). До процесу підготовки проєктів будуть залучені комунальні підприємства, громадські організації, інші установи та представники бізнесу.
Також, з метою долучення громадськості до процесу стратегічного планування для визначення основних проблем, які існують в громаді, забезпечення прозорості та відкритості процесу стратегічного планування буде проведено збір проєктних ідей від мешканців громади. Умови та терміни надання ідей будуть розміщені на офіційному сайті міської ради.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *