Служниця із “Величного століття” перекроїла себе повністю та стала копією Анни Саліванчук

Культовий історичний серіал “Величне століття” приніс популярність багатьом турецьким акторам. Саме ця стрічка зробила чималу кількість знаменитостей популярними не лише у рідній країні, а й по всьому світі. Річ у тім, що серіал про Османську імперію було перекладено багатьма мовами та трансльована ледве не в кожному куточку планети. Зокрема, свою славу на екрані здобула Ніхан Бююкаач, яка у “Величному столітті” зіграла служницю Махідевран.

Хоча екранний образ знаменитості сподобався далеко не кожному, в реальному житті актриса не має нічого спільного з дещо негативним персонажем з історичного серіалу. Хоча, насправді Ніхан Бююкаач має одну особливість, яка багатьом може здаватись неприйнятною. Мова йде про захоплення пластичними операціями.

Турецька актриса з Величного століття після пластичних операцій стала нагадувати українську зірку
Турецька актриса з Величного століття після пластичних операцій стала нагадувати українську зірку

Після знімання у турецькому серіалу про Османську імперію знаменитість продовжила зніматись у кіно. Її кар’єра почала набирати обертів, проте все склалось добре не лише у цій сфері життя. Крім того, Ніхан Бююкаач вийшла заміж за коханого чоловіка, народила доньку й кардинально змінила свою зовнішність. Шанувальники турецької актриси відзначають, що знаменитість занадто сильно захопилась пластичними операціями.

Крім основної професійної діяльності, зірка також веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. На останніх кадрах чудово видно всі зміни у зовнішності зірки.

Як виглядає відома турецька актриса Ніхан Бююкаач після чисельних пластичних операцій
Як виглядає відома турецька актриса Ніхан Бююкаач після чисельних пластичних операцій

Загалом відома турецька актриса змінила форму своїх губ, підтягнула шкіру на обличчі та робила чимало уколів краси. На жаль, зовнішність зірки не вразила шанувальників.

Разом з тим, слід зазначити, що після кардинальної пластики, зокрема зміни форми губ та іншого, зірка “Величного століття” стала схожою на відому українську актрису Анну Саліванчук. Річ у тім, що обидві знаменитості мають схожу форму обличчя та губ.

Турецька актриса Ніхан Бююкаач після пластики стала дуже нагадувати Анну Саліванчук

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *