На Дніпропетровщині міграційна поліція видворила за межі країни двох нелегалів

Правоохоронці викрили громадянку Казахстану та громадянина рф, які незаконно перебували на території нашої держави.

Як з’ясувалося, жінка приїхала в Україну у 2018 році з метою працевлаштування. Іноземка знайшла неофіційну роботу у м. Кринички, вирішила не повертатися на батьківщину та понад 5 років нелегально перебувала в Україні. 10 березня Криничанським районним судом прийнято рішення про примусове видворення громадянки Казахстану до країни походження. Також стосовно неї прийнято рішення про заборону в’їзду на територію України строком на 5 років.

15 вересня 2021 року у росіянина закінчились законні підстави для перебування на території України. Він став переховуватися від правоохоронних органів, допоки його не затримали працівники міграційної поліції Дніпропетровської області. 23 березня 2023 року працівники міграційної поліції доставили росіянина до Бабушкінського суду м. Дніпра, який виніс рішення про його видворення.

Оперативники обласного управління міграційної поліції разом з інспекторами ГУДМС в Дніпропетровській області 30 березня доставили їх до Вінницької область та видворили за межі країни.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *