У Кам’янському поновлюють головні дороги міста

Як ми вже писали, незважаючи на війну, у Кам’янському постійно тривають роботи з весняного благоустрію.
Сьогодні ведеться ремонт дороги по проспекту Аношкіна, на ділянці від готелю «Олімпія» до перехрестя з проспектом Свободи. Там працює багато техніки, кладеться новий асфальт. Зважаючи, що це – одна з найбільш жвавих магістралей міста, такі роботи дуже важливі для нормального руху автотранспорту.

Директор Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради Дмитро Губський повідомив, що зараз пріоритет віддається приведенню у порядок магістралей, де курсує громадський транспорт. Так, після Аношкіна будуть ремонтувати вулиці Республіканську та Широку. Потім дійде черга до житлового масиву Черемушки. Будуть ремонтуватися вулиці Звенигородскька, Ніколенка, колишні КІМа та Глаголєва. Не забули і про 55-й блочок – буде відремонтовано вулицю Прикордонна. Також ведеться підготовка до Великодних свят та поминальних днів – вже незабаром ремонті бригади розпочнуть роботи на вулицях Макіївська, Криворізька та Романківська.
У найближчих планах Департаменту ЖКГ і Б – приведення у порядок мостового переходу через річку Дніпро, а також подальший благоустрій території Кам’янського. Роботи ведуться за розпорядженням і під особистим контролем міського голови Андрія Білоусова.

ан 1

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *