Під Дніпром затримали наркоторговців

У Новомосковську поліцейські затримали двох місцевих мешканців, причетних до розповсюдження наркотиків.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції області.

Злочинну діяльність 37- та 38-річних раніше судимих наркозбувачів викрили 31 березня працівники кримінальної поліції Новомосковського відділу поліції.

Цього дня ділки намагалися збути наркотики перевіреним покупцям з рук у руки у завчасно узгоджених за телефоном місцях. Під час обшуку та огляду особистих речей підозрюваних, поліцейські вилучили докази їх протиправної діяльності – сліп пакети з наркотичною речовиною, мобільні телефони, гроші як в національній, так і в іноземній валюті та інше.

За процесуального керівництва Новомосковської окружної прокуратури слідчі повідомили чоловікам про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує відповідальність у вигляді позбавлення волі від 6 до 10 років з конфіскацією майна. На теперішній час вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *