Улюблена страва багатьох – макарони. А якщо вони ще й із яким-небудь соусов – вважай повноцінна вечеря готова. Пропонуємо спробувати макарони-черепашки із сосисками у підливі. Це смачна, ароматна страва без м”яса, та й готувати її не в тягар.
Для цієї страви вам не потрібно спеціально йти на закупівлю до супермаркету. Повірте, всі необхідні продукти вже є у вашому холодильнику. Залишилося лише спуститися до підвалу за огірками. Навіщо? Читайте далі!
Складові
Соняшникова олія за смаком, Цибуля 1 шт., Молочні сосиски 9 шт., Томатна паста 2 ст. л., Часник 3 зуб., Мариновані огірки 2 шт., Пшеничне борошно 2 ст. л., Лавровий лист 2 шт., Чорний перець (мелений) за смаком, Сіль 1 дріб., Цукор 1 ч. л., Вода 650 мл.
Приготування
1. Розігрійте олію. Обсмажте на ній до м’якості нарізану дрібним кубиком цибулю. Далі пересипте до цибулі сосиски, нарізані кільцями.
2. Через 3 хвилини додайте в сковорідку томатну пасту, змішану зі склянкою води. Перемішайте та доведіть до кипіння. Додайте в підливу натертий часник і дрібно нарізані огірки.
3. Борошно розведіть у 400 мл води. Масу перелийте у сковороду. Перемішайте. Знову доведіть її до кипіння. Додайте лавровий лист та спеції за смаком. Перемішайте, готуйте ще хвилин 5.
Гарячою підливою з сосисками полийте кожну порцію макаронів, подавайте їх до столу. Повірте, сосиски з кетчупом у порівнянні з цією підливою і поряд не стояли.