Для цієї страви вам не потрібно спеціально йти на закупівлю до супермаркету. Повірте, всі необхідні продукти вже є у вашому холодильнику. Залишилося лише спуститися до підвалу за огірками. Навіщо? Читайте далі!
Складові
Соняшникова олія за смаком, Цибуля 1 шт., Молочні сосиски 9 шт., Томатна паста 2 ст. л., Часник 3 зуб., Мариновані огірки 2 шт., Пшеничне борошно 2 ст. л., Лавровий лист 2 шт., Чорний перець (мелений) за смаком, Сіль 1 дріб., Цукор 1 ч. л., Вода 650 мл.
Приготування
1. Розігрійте олію. Обсмажте на ній до м’якості нарізану дрібним кубиком цибулю. Далі пересипте до цибулі сосиски, нарізані кільцями.
2. Через 3 хвилини додайте в сковорідку томатну пасту, змішану зі склянкою води. Перемішайте та доведіть до кипіння. Додайте в підливу натертий часник і дрібно нарізані огірки.
3. Борошно розведіть у 400 мл води. Масу перелийте у сковороду. Перемішайте. Знову доведіть її до кипіння. Додайте лавровий лист та спеції за смаком. Перемішайте, готуйте ще хвилин 5.
Гарячою підливою з сосисками полийте кожну порцію макаронів, подавайте їх до столу. Повірте, сосиски з кетчупом у порівнянні з цією підливою і поряд не стояли.
18 листопада, о 10:56, на вулиці Садова міста Синельникове, горів одноповерховий житловий будинок. Вогонь охопив…
Про ситуацію в місті повідомив мер Андрій Білоусов. "Триває комбінована атака ворога на нашу країну.…
Про це повідомив в.о голови ОВА Владислав Гайваненко. "В області триває повітряна тривога. Залишайтеся у…
Згідно з інформацією ДТЕК, діятимуть такі графіки: Група 1.1 з 01:30 до 05:00 з 07:00…
У прифронтовому районі Дніпропетровщини встановлюють перший модульний міст довжиною 40 метрів — сучасну переправу, яка…
Сьогодні вночі 19 листопада, на вулиці Черняховського у Жовтих Водах Кам’янського району, сталася пожежа. Горів…