Булінг вчителя у Кам’янському: що вирішив суд

Два місяці тому ми писали про факт булінгу вчителів з боку одного з учнів та його батька, назвемо їх громадянами Х. в Кам’янському.

Тоді педагоги звернулись до поліції, а пізніше – і до Заводського районного суду. Суд визнав горе-батька винним і наклав на нього штраф у розмірі 1700 гривень. Здавалось, що ця ганебна історія закінчилась, але ж ні.

Горе-батько з рішенням суду не погодився і подав апеляційну скаргу. Сьогодні у Дніпрі Апеляційний суд розглядав цю справу. Судді ухвалили – скаргу відхилити та рішення Заводського районного суду залишити незмінним. Про це повідомило наше достовірне джерело у суді.

Тепер, згідно законодавства, цю справу можна вважати завершеною. І сподіватись, що горе-батько все ж таки сплатить штраф, а його синочок отримає гарний урок, як потрібно себе вести у суспільстві. Хоча надія на це, чесно кажучи, дуже й дуже маленька.

А педагогам хочеться ще й ще раз порадити – не треба миритися з хамством деяких учнів та їхніх горе-батьків. Звертайтесь до суду, запрошуйте професійних адвокатів. Якщо ми вже вирішили будувати правову державу, то основам права потрібно вчити ще з дитинства,і, якщо потрібно, через судові рішення.

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *