Новинки у сфері охорони здоров’я Кам’янського

Останні кілька днів до Центру первинної медико-санітарної допомоги №3 Кам’янського (колишня поліклініка вагонників) надійшло нове дороге обладнання.

Як розповів керівник Центру Сергій Задоя, в рамках надання допомоги Україні від світової спільноти, установа отримала 9 нових професійних холодильників для зберігання вакцини.
Ці холодильники будуть встановлені у головній будівлі Центру на проспекті Свободи, а також у філіях, що розташовані по всій території Кам’янського. Також у рамках надання міжнародної допомоги Центр отримав три нові професійні морозильні камери, які вже встановлені та почали працювати.
У разі відключення світла і холодильники, і морозильні камери ще добу зберігатимуть необхідну температуру.

Крім того, Центр отримав 5 тисяч гінекологічних наборів та 6 тисяч шприців. Також цінне придбання з’явилося й у лабораторії Центру. Отримано реактивів для проведення аналізів на загальну суму близько 1 мільйона гривень. Це – також у рамках міжнародної допомоги. А ще в лабораторію коштом Центру придбано сучасний апарат для біохімії. Усі ці придбання або вже використовуються, або найближчим часом почнуть працювати заради здоров’я кам’янчан, зазначив Сергій Задоя.

а

г

в

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *