Хто Україні може придбати квиток на потяг за 1 гривню та як скористатися пропозицією

Переселенці можуть скористатися спеціальною благодійною пропозицією від “Укрзалізниці”. Відтепер придбати квитки на потяг можна лише за 1 гривню. Однак акція діє лише один раз на місяць. 

Подібною послугою вже скористалися понад 3 446 переселенців. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Інформатор Україна.

Проте з додаткових послуг доступна лише постільна білизна. Також квитки можна  придбати лише 2 класу, плацкарту або загального вагона. Скористатися послугою можна один раз на місяць. Окрім того, кількість таких благодійних квитків обмежена.

Як це працює?

Вартість усіх квитків сплачується коштом благодійних внесків на сайті Tickets.ua. Станом на 6 квітня вдалося зібрати майже 189 тисяч гривень. Аби скористатися послугою на касі при замовленні квитків необхідно показати довідку ВП (внутрішньо переміщенні особи).

Замовити квитки також можна і онлайн на сайті Tickets.ua. Далі обрати маршрут і в переліку варіантів обрати “Благодійний квиток за 1 грн”. Потім потрібно підтвердити, що квиток купляє ВПО. Статус можна підвередити за допомогою додатку “Дія”. Якщо у вас немає “Дії”, можете завантажити додаток у AppStore або за допомогою GooglePlay.

Після успішного підтвердження статусу ВПО ваш квиток відобразиться у вашому приватному кабінеті. Якщо ваша поїздка скасовується, поверніть, будь ласка, ваш

Благодійний квиток через особистий кабінет на сайті. Це дозволить іншим скористатись можливістю проїзду за 1 грн.

Інформатор спробував придбати квиток на вказаному сайті. Ми обрали маршрут з Дніпра до Києва, однак на сайті вказаних квитків не виявилося. На сайті повідомили, що наразі ліміт квитків за 1 грн вичерпаний і стануть доступні завтра. Тобто благодійні квитки не можна придбати, наприклад через місяць, вони доступні лише в поточний день.

Не змогли придбати квитки

Як задонатити кошти?

Якщо ви бажаєте допомогти, то можете зробити внесок на офіційному сайті. Потрібно вказати ім’я, номер телефону та суму внеску.

Як стати учасником

 

Вам буде цікаво

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *